Pidemmän tovin olen etsinyt keittiöön sopivaa kulhoa, jossa voisin säilyttää avokadoja. Verkkopussissa avokadojen säilyttäminen on pois laskuista eikä hedelmäpussikaan innosta. Iso vati puolestaan tuntuu liioitellulta ja omat ruokakulhoni ovat auttamatta liian pieniä. Ratkaisun tähän ongelmaani toi yhteistyö DesignWest* verkkokaupan kanssa. 

whiteandfresh0356.jpg

Ostoskoriin pääsi muun muassa tämä mustavalkoinen Tine K:n marokkolainen kulho*. Kulho on aavistuksen laakea ja halkaisija on 17 cm. Siihen mahtuu juuri ja juuri pussillinen avokadoja. Toki tässä voi säilytellä mitä tahansa, mutta avokadot ovat kaikkein akuuteimmin kaivanneet omaa paikkaansa. 

whiteandfresh0358.jpg

whiteandfresh0360.jpg

DesignWest on tosiaan sisustusverkkokauppa ja tarjoaa vähän kaikenlaista. Erityisesti valikoima puhuttelee maalaisromantiikan ystäviä. Tuotteita löytyy myös modernimmasta sisustuksesta pitäville. Ripaus retroakin löytyy Dlp-peltipurkkien muodossa. Erityisesti DesignWest on varmasti GreenGate-fanien taivas. ;) Muita merkkejä ovat muun muassa Tine K, Isabelle Rose, Irislights, Reunion Home ja PiP Studio.

whiteandfresh0357.jpg

Vielä ennen juhannusta esittelen teille muut saamani tuotteet. Silloin on tarjolla myös alekoodi DesignWestiin, joten olkaahan kuulolla! :)

 

Yhteistyössä DesignWest (* sisältää mainoslinkkejä)