Olen aika ällikällä lyöty. Vielä tämän vuoden puolella toteutuu haaveeni, jonka aivan vilpittömästi luulin myös jäävän haaveeksi. Matkustan New Yorkiin! <3

Apollomatkat%20New%20York%20Central%20Pa

Mikä tekee tästä koko jutusta vielä käsittämättömämmän, on se, että voitin tämän matkan! :)

Eräänä iltana hieman ennen nukkumaanmenoa törmäsin Voicen ja Jordanin kilpailuun, jossa sai suunnitella oman hammasharjan, ja jossa kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin Apollomatkojen järjestemä kaupunkiloma New Yorkiin. Seuraavana aamuna sain Voicen Herättäjiltä puhelun, joka positiivisella tavalla suisti kaiken raiteiltaan. En tosiaan käsitä asiaa vieläkään ja kaikki tuntuu epätodelliselta. Todennäköisesti alan käsittää asiaa vasta matkajärjestelyn alettua, matkapäivän koittaessa tai perillä New Yorkissa. Tosin kaupunki on niin mieletön, että siellä se ehkä vasta epätodelliselta tuntuukin. Haha! :D

Apollomatkat%20New%20York%20iltakuva.jpg

Kuvat: Apollomatkat

Nyt sitten vaan tutkimaan ja opiskelemaan kaikkea New Yorkiin matkustamiseen liittyvää. Matkabudjetti tulee olemaan pieni, joten täytyy selvittää kaikki on the budget -vinkit. Matka on myös lyhyt, joten kaikki mielenkiintoiset nähtävyydet yms. täytyy listata ja valikoida vain kaikkein tärkeimmät ja setviä mahdollisimman jouhevat kulkureitit. Tähän mennessä vierailulistalla ovat Empire State Building, Staten Island Ferry -risteily, 9/11 Memorial -muistomerkki ja Central Park. Siinä ohella sitten toki muitakin elämyksiä. Matka siis keskittyy pääasiassa nähtävyyksiin ja puhtaisiin elämyksiin, sillä lyhyttä aikaa ei kannata käyttää vain kaupoissa kiertelemiseen. :)

Kuten otsikkokin kertoo - pienen ihmisen unelma toteutuu! <3