Original Sokos Hotel Helsinki ja EasyFit Helsinki Club järjestivät eilen lauantaina meille CASAn bloggaajille Hyvän olon saunaillan eli liikuntaa, terveellistä ruokaa ja saunomista sisältävän hyvinvointillan. Meille oli varattu hotellin Kattokabinetti ja sauna "kattojen yltä" ja ensimmäiseksi huomio todella kiinnittyi upeisiin maisemiin. Sekä kabinetin että saunatilojen puolella oli terassit, joilta avautui mahtavat maisemat.

whiteandfresh1.jpgwhiteandfresh2.jpg

Kattokabinetti sopii hyvin kokouskäyttöön 10 henkilölle ja saunailtaa viettämään mahtuu jopa 20 henkilöä. Meitä oli erinäisten sairastumisten ja accidenttien johdosta lopulta vain kolme; minä ja Checklist -blogin Heidi sekä vieraaksemme kutsumamme Talo Luck -blogin Heidi. Pienestä porukasta huolimatta otimme illasta ja hyvästä palvelusta kaiken irti!

whiteandfresh6.jpg

Illan alkajaisiksi kabinetissa odotti tuoreita hedelmiä, jotta energiavarastot olisivat täynnä kun siirtyisimme EasyFit Helsinki Clubin puolelle liikkumaan. Sitten vain treenivaatteet päälle ja menoksi. Helsinki Clubin sali sijaitsee hotellin yhteydessä (sisäkulkumahdollisuus).

whiteandfresh7.jpg

Sali on hieno ja rakennettu entisen Helsinki Club -yökerhon tiloihin. Salille onkin jätetty joitain elementtejä ja yksityiskohtia yökerhoajoilta. Laitteet ovat edistykselliset ja vaihtoehtoja löytyy paljon. 

whiteandfresh8.jpg

Salilla on mahdollisuus myös virtuaaliseen sisäpyöräilytuntiin (ja moniin muihin virtuaalitunteihin). Sen kun vaan painaa nappulaa ja virtuaaliohjaaja aloittaa, olettaen tietenkin ettei juuri silloin ole mitään tuntia meneillään. Huomio kiinnittyi virtuaalituntimahdollisuuden lisäksi salin lattiaan, joka on päällystetty viiden sentin kolikoilla.

whiteandfresh9.jpg

Valitsimme muutaman liikuntalajin joukosta kahvakuulatreenin ja meitä ohjasi personal trainer Pasi Hälikkä Kipinä Personal TrainingistäEn ole koskaan ollut kahvakuulatunnilla, joten tämä oli uutta ja ihmeellistä. Tarpeellista kylläkin, sillä itselläni on kotona kuula ja treeniliikkeitä on pitänyt kokeilla jo pitkään, mutta en ole yksin ilman opastusta uskaltanut. Nyt hallitsen muutaman perusliikkeen ja niillä on hyvä lähteä liikkeelle.

Olen joskus vuosia sitten käynyt salilla ja pidän saliharjoittelusta. Itsenäinen liikkuminen sopii minulle, ei niinkään ryhmäliikuntatunnit. Nyt tilanne oli toinen, sillä meitä oli vain muutama osallistuja ja alkulämmittely ei ollut niitä "perinteisiä" tanssiaskelia, joita en voi sietää (lue: en osaa). :D

Nyt taisi hieman salikärpänen purra ja jäinkin miettimään, josko ehkä uskaltautuisin jossain vaiheessa salille. EasyFit Helsinki Club vaikuttaa mielenkiintoiselta eikä jäsenyys maksa paljoa, kuten ehkä voisi kuvitella, kun kyse on keskustassa sijaitsevasta salista. Pitäisi eka löytää kaveri, koska olen aika arka ja kaipaan alkuun esiliinaa. ;)

whiteandfresh11.jpg

Treenin jälkeen palasimme Kattokabinettiin ja kuulimme vielä lisää EasyFitin toiminnasta. Sen jälkeen jatkoimme iltaa keskenämme ruoan, juoman, saunan ja keskustelun parissa.

whiteandfresh10.jpg

Raikas marjasmoothie teki hyvää treenin jälkeen.

whiteandfresh13.jpg

whiteandfresh14.jpg

Salaattibuffetissa oli paria erilaista salaattia ja patonkia. 

whiteandfresh17.jpg

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh4.jpg

Saunassa saan käydä aniharvoin, joten oli aivan ihanaa kavuta lauteille! Löylyt olivat miellyttävät ja hiki nousi pintaan. 

whiteandfresh15.jpg

whiteandfresh16.jpg

whiteandfresh5.jpg

Öinen Helsinki on kaunis, varsinkin kattojen yllä. Tästä perspektiivistä saa stadia harvemmin katsella. Voi miltä tuolla terassilla tuntuisikaan seistä lämpimänä kesäyönä!

Tällaisia juttuja minä kaipaan enemmän elämääni! Olo on henkisesti energisempi eilisen jälkeen - vaikka lihakset huutaakin hoosiannaa - ja motivaatiokin elämäntapamuutoksen suhteen tuntuu entisestään voimistuneen.

Suosittelen siis lämmöllä muillekin! Jos teillä sattuu ystävä-, työ- tai muun porukan kanssa olemaan tarvetta tai halua yhteiselle illanvietolle, tämä on aivan älyttömän ihana juttu. Iltaanhan voi yhdistää vielä vaikkapa lasilliset hotellin baarissa ja yöpymisen.

 

Yhteistyössä Original Sokos Hotel Helsingin ja EasyFit Helsinki Clubin kanssa