Viimeisen vuoden aikana muutama kotini kaappi on päässyt räjähtämään käsiin ja yksi niistä on eteisen kaappi. Elämä kun on heitellyt, niin järjestyksenpito on jäänyt. Sitä on tullut vaan viskottua tavaroita kaappiin sen kummemmin miettimättä ja ovi kiinni. "Puhtaalta pöydältä" projektini siirtyi keittiön tasoilta eteiseen ja oli aika pistää kaappi järjestykseen. 

whiteandfresh8945.jpg

Tyhjensin naulakon ja kaapin lattialle ja hyllyjen pyyhinnän jälkeen tavara kerrallaan takaisin. Muutama päivä siinä meni, mutta en suostunut laittamaan yhtäkään tavaraa takaisin ellen ollut aivan varma siitä, että säilytänkö sen ja löydänkö sille oman paikan. Jonkin verran lähti muun muassa asusteita kiertoon ja ajan kanssa olisi tarkoitus vielä hieman rajata valikoimaa.

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh2.jpg

Huiveja lähti useampi kirppiskassiin, kesältä kaappiin läjään jääneet tennarit puhdistin ja siirsin ne toisaalle. Kaappiin jäi vaan niin sanotusti käytössä olevat kengät (muutamat saappaat, Uggit, kumisaappaat, kahdet tennarit, nilkkurit ja lenkkeilykengät), joita onkin yllättävän paljon. Hyllyltä löytyi tilaa myös ajankohtaisille lenkkeilyvaatteille.

whiteandfresh1.jpg

Ylähyllyllä olevassa laatikossa on hattuja, pipoja yms.

whiteandfresh8949.jpg

whiteandfresh8948.jpg

Takit (parka, villakangastakki ja tuulitakki lenkkeilyyn), huivi ja kangaskasseja. 

whiteandfresh8947.jpg

whiteandfresh8946.jpg

Ilme on nyt huomattavan paljon siistimpi ja järjestyksen ylläpito on taas mahdollista, kun tavaroilla on omat paikkansa. Kyllä se vaan antaa hurjasti lisähappea, kun saa kaaoksen selätettyä.