Viime aikoina olen yhä useammin haaveillut keittiöstä, jonka tasoilla olisi vain päivittäin tarvittavia tavaroita. Suhteellisen siistiä on kyllä ollut, mutta jotakin erilaista olen kaivannut. Olen jopa toivonut, että en tarvitsisi kaikkia niitä tavaroita, joita oikeasti tarvitsen päivittäin, sillä koen niiden säilytyksen ja sijoittelun häiritsevänä. En ole varma, osaanko sisustaa keittiöstä mieleistäni, mutta yritän. Koen, että parhaiten se onnistuu aloittamalla puhtaalta pöydältä. 

whiteandfresh8491.jpg

Tyhjensin keittiön tasot ja tiskipöydän kaikista tavaroista ja suoritin perusteellisen puhdistuksen. Seinälaattojen saumat ja hanan juuri saumaharjalla, ja tiskipöytä ja altaat Universal Stonella. Tavarat ovat kaikki levällään lattialla ja siitä sitten yksi kerrallaan lähden tavaroita sijoittamaan paikoilleen.

Tässä kohtaa työstän vain keittiön sisustusta näkyviltä osilta, myöhemmin aion käydä myös kaappien sisällön kimppuun. Kaapit ovat sisältä kyllä siistissä järjestyksessä, mutta en ole tyytyväinen siihen, mitä tavaraa missäkin kaapissa on. Haluan keittiöstä toimivamman myös säilytyksen osalta.