Joulukuussa loppui viisi kosmetiikkatuotetta, joista yksi oli luottotuotteeni Sensain 38 ripsiväri.

whiteandfresh7336.jpg

Loppuun kului myös iso pönikkä Aqualan L:ää, joka toimii tällä hetkellä jokapaikan rasvana. Käytän sitä niin kasvoille kuin vartalollekin. Ei se toki ole BABÉn veroinen tuote, mutta pitää onneksi sisällään myös kosteuttavia ainesosia eikä pelkästään kosteutta sitovia ainesosia. Varmasti myöskin parempi atooppiselle iholleni kuin kaikenlaiset ihanan tuoksuiset rasvat, joita toki mieluummin iholleni sivelisin. :D

Oral B:n hammastahna oli aika kiva. Saatan jopa ostaa sitä uudelleen, sillä tuon loppuneen tilalle ostamani Sensodyne ei ole kovin hyvänmakuinen. 

Lapsuudestani muistan Timotei-shampoon, jota saa nyt taas. En tiedä, onko se samaa tavaraa kuin silloin, mutta parabeenivapaana tätä mainostetaan ja parabeeneja varmasti lapsuudessa on ollut. Ei silti pidä erehtyä luulemaan tätä mitenkään luontoystävälliseksi tuotteeksi, sillä parabeenit on taatusti korvattu jollain muulla ainesosalla. ;) Mielestäni myöskin hiukseni rasvoittuivat herkemmin tällä shampoolla pestessä. Kyllähän tätä käytti ennemmin kuin olisi pesemättä jättänyt, mutta ei taida päätyä enää omaan ostoskoriini.

Flow kosmetiikan kuorinnat ovat ehdottomia suosikkejani. Piparminttu oli yhtä hyvä kuin muunkin tuoksuiset kuorinnat, mutta seuraavaksi ostan suosikkiani eli vanilja-appelsiinia. 

whiteandfresh1.jpg

Olen tässä vuoden mittaan pohdiskellut, josko tämä kaksi vuotta loppuneista kosmetiikkatuotteista raportoimista riittäisi. Tavoite oli vähentää kosmetiikkavarastoja ja opetella hillitsemään kosmetiikan ostamista, jos varastossa on vielä käyttämättömiä tuotteita. Ostamisen hillitseminen on toteutunut todella hyvin ja edelleenkin varastoissa on lähinnä sellaisia tuotteita, joita siellä on ollut jo k a u a n. Toki koen kosmetiikkavarastoni edelleen liian suuriksi, sillä niin kauan kuin niiden säilytysratkaisut häiritsevät, niitä on liikaa. En myöskään ole expertti kosmetiikkatuotteiden testauksessa, joten en tiedä, olisiko näistä kuukausittaisista "raporteistani" juuri sen kummemmin iloa kenellekään. Lisäksi ihoni ei ehkä kestä ihan mielettömän suurta tuotevaihtelua? Ja ehkä niitä varastoja pystyisi tyhjentämään ilman blogiraportteja?

Paljon kysymysmerkkejä. Tässä on nyt kuukauden verran aikaa päättää, mitä teen jatkossa. Jätänkö haasteen tähän kahteen vuoteen vai jatkanko vielä... Mitä mieltä te olette? Olisiko nämä kivoja jatkossakin vai tekisinkö juttua kosmetiikkatuotteista jatkossa silloin, kun löydän jonkun hyvän tuotteen?