Löysin alennusmyynnistä valkoisen kannellisen puulaatikon, johon huomioni kiinnittyi &-merkin vuoksi. Sen lisäksi, että blogissani esiintyy kyseinen &-merkki, on sillä minulle muunlainenkin symbolinen merkitys. Olen etsinyt sopivaa laatikkoa tai vastaavaa säilömään erilaisia toimistotarvikkeita, kuten esimerkiksi kyniä. Perinteinen kynäpurkki esillä jossain pöydällä ei oikein sytytä. 

whiteandfresh8514.jpg

whiteandfresh8517.jpg

Nyt laatikossa on hätäisesti sinne sujautettuja kyniä, silmälasikotelo, teippiteline ja paperilippusia. Sisältö etsii vielä muotoaan ja voi olla, että en säilökään sinne toimistotarvikkeita vaan jotain muuta. Mielikuvitushan (jota minulla ei ole :D) on rajana tässä. Mitä laatikkoon lopulta laitankaan, pointti on siinä, että laatikon voi hyvin jättää näkyville eikä sitä tarvitse piilottaa kaappiin ellei halua. Toki läpinäkyvä kansi saattaa hieman rajoittaa, mutta ei anneta sen häiritä!

whiteandfresh8512.jpg

whiteandfresh8505.jpg

Nyt laatikko majailee uuden järjestyksen saaneessa keittiössä ja ajan kanssa sen sisältö ja paikka saattaa hyvinkin muuttua. 

Mitä sinä laittaisit laatikkoon? :)