Vuosi sitten päätin kokeilla tietoisempaa hyvien asioiden noteeraamista ja otin käyttöön Hyvien asioiden purkin. Kunnianhimoinen ajatus oli täyttää purkkia joka päivä ainakin yhdellä positiivisella asialla. 

whiteandfresh1.jpg

En ihan yltänyt tavoitteeseen vaan hyviä asioita löytyi purkista 32. Toisaalta jokapäiväistä positiivista asiaa tärkeämpää minulle oli nähdä, että vuoden aikana hyviä asioita tapahtuu vaikka muutoin tuntuisikin vaikealta. 

whiteandfresh2.jpg

Hyvien asioiden joukossa oli monta juttua vuodelta 2014, jotka olin jo ehtinyt unohtaa. Oli tosi tosi pieniä juttuja ja oli aika isoja juttuja. Ajatuksia, kokemuksia, tekoja. Ja varmasti kivoja juttuja on tapahtunut enemmän kuin tuon 32 kappaletta. On jo aika hyvä, että purkkia tuli täytettyä, sillä oli riski, että unohtaisin koko purkin. Onneksi sijoitin purkin sellaiseen paikkaan, että näin ja tiedostin sen olemassaolon useammin kuin olisin osannut uskoa.

whiteandfresh8286.jpg

Päätin jatkaa tänäkin vuonna Hyvien asioiden purkin käyttämistä. Purkin ulkonäöstä tuli vahingossa tuollainen aika moderni, kun olin poistamassa teippejä ja ne repeytyivät. 

whiteandfresh8288.jpg

Toivon paljon hyviä asioita vuodelle 2015 - meille kaikille! :)