Sarjassamme uusia kokemuksia: Tuomaan markkinat. Juu, en ole koskaan käynyt eikä hajuakaan, että miksi. Ei varmaan vaan ole saanut aikaiseksi. Nyt kuitenkin päätimme ottaa suunnaksi Senaatintorin ja käydä kurkistelemassa tunnelmaa.Tunnelma oli hyvä, mutta olisi varmasti ollut vieläkin parempi, jos oltaisiin oltu liikkeellä hämärän aikaan.

Odotukset markkinoilta: Suomalaisen joulun tunnelmaa ripauksella keskieurooppalaista makua.

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh7685.jpg

whiteandfresh2.jpg

Ei voinut olla ihastelematta tuota vanhaa 1800-luvun lopulta peräisin olevaa hollantilaista karusellia. Tosin hieman kävi sääliksi vanhempia, jotka joutuivat hytisemään pitkässä jonossa, jotta lapsukaiset pääsivät kyytiin. ;)

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh7719.jpg

Iittalallakin oli oma pieni pop-up kioskinsa torin laidalla. :)

whiteandfresh4.jpg

Lämmikkeeksi piti välillä käydä ostamassa kuumaa makkaraa ja glögiä. Itse tosin tyydyin vain vaniljalla, pomeranssilla, kanelilla ja neilikalla maustettuun omenaglögiin.

whiteandfresh5.jpg

Pettymys oli hienoinen, kun odotukset markkinoilta eivät ihan täyttyneet. Jouluista suomalaista tunnelmaa oli kyllä ja kivat markkinat, mutta keskieurooppalainen twisti loisti poissaolollaan. Jostain syystä olin saanut päähäni, että minun pitää ehdottomasti saada suklaalla kuorrutettu jouluomena. :D Kotiin päin suunnatessa kävelin Aleksanterinkadun toiseen päähän ja Vanhan Ylioppilastalon liepeiltä löysin kojun, jossa myytiin jouluomenoita. Niinpä sain kuin sainkin himoitsemani jouluomenan. <3

Markkinoilta ostimme vielä yhden puuttuvan joululahjan, ja itselleni ostin Design Pylsyn bambuisen keittiöliinan. Olen halunnut kokeilla musta5101-sarjan liinaa, mutta nämä ovat kuulema täsmälleen samaa tavaraa, vain eri merkkiset. En malta odottaa, että pääsen pesemään liinan ja korkkaamaan sen. Niin paljon kehuja ovat saaneet. :)

Markkinat oli mukava kokemus vaikka odotukset ja totuus eivät kohdanneetkaan ja ehdottomasti aion vierailla näillä markkinoilla jatkossakin.