Monet teistä tietävätkin kamppailuni iho-ongelmien kanssa. On ollut aknea, tavallista finniä, couperosaa, keratosis pilarista ym. Olen ajan saatossa saanut useamman suosituksen vaihtaa meikkivoiteen mineraalimeikkipuuteriin. Päätinkin syksyllä heittää meikkivoiteen pois ja kokeilla mineraalimeikkipuuteria. Sain Flow kosmetiikalta testiin heidän mineraalimeikkipuuterin.

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2.jpg

Sävyksi valitsin Ivoryn, joka lämpimänä erittäin vaaleana sävynä sopii vaalealle lämpimälle iholle. Eri sävyjä Flow kosmetiikalla on yhteensä kahdeksan. Mineraalimeikkipuuteri ei tuki ihohuokosia eikä kuivata ihoa. Se on siis huomattavasti parempi iholle kuin voide, joka monilla tukkii ihohuokoset ja pahentaa iho-ongelmia. Vaikka ihoni ei ole parantunutkaan eikä varmaan koskaan paranekaan täysin, ei kunto ole mennyt huonommaksikaan. Meikkipuuteria olen käyttänyt nyt noin nelisen kuukautta.

whiteandfresh6349.jpg

whiteandfresh4.jpg

Yllä kuva kasvoista edestä kuvattuna. Vasemmalla kuva, jossa kasvoillani ei ole kuin kosteusvoide. Toisessa kuvassa meikkipuuteria on pari kerrosta. Alla olevissa kuvissa on sama ennen ja jälkeen tilanne kasvojeni vasemmasta puolesta, joka on kasvoissani leuan lisäksi se huonompikuntoisin osa.

whiteandfresh5.jpg

Kuten yllä olevista kuvista näkyy, ero ennen ja jälkeen on selkeä, mutta kahdella kerroksella ei kuitenkaan saa kaikkea punoitusta ja näppylää piiloon. Toki kerroksia voisi vielä lisätä, ja joskus lisäänkin, mutta yleensä jätän sen näin, jotta iho ei näytä liian pakkeloidulta. Itse asiassa itsestäni tuntuu, että näissä kuvissa levitys ei ole onnistunut aivan toivotulla tavalla ja yleensä tuo alue ihan korvan vieressä on hieman paremmin peitossa. Alla olevassa kuvassa on kasvojeni oikea puoli ja kuten näkyy, se on paremmassa kunnossa ja meikkipuuteria on tuossa vain yksi kerros.

whiteandfresh6.jpg

Ennen tätä kokeilua en ollut ihan varma, mitä tuleman pitää. Toivoin hyvää peittävyyttä ja peittävyys paraneekin kerroksia lisäämällä. Täydellisesti en ongelmia peittoon ole saanut, sillä omalla huonokuntoisella ihollani liian monta kerrosta puuteria saa ihon näyttämään ylimeikatulta. Mineraalimeikkipuuterilla olen kuitenkin suurimmat epätasaisuudet saanut tasoitettua ja piilotettua couperosaa. 

Olen ymmärtänyt, että minun on opittava hyväksymään kasvojeni ihon kunto sellaisena kuin se on, niin kauan kun en pysty sille ihmeitä tekemään. Hoidan ihoani hellävaraisilla tuotteilla, pyrin pitämään tuotteiden vaihtuvuuden minimissä ja kuormitan ihoa mahdollisimman vähän meikillä. Aion jatkossakin käyttää mineraalimeikkipuuteria ja sen lisäksi käytän vain ripsiväriä ja silloin tällöin poskipunaa. Itse asiassa pistin juuri tilaukseen uuden purkin tätä samaa Ivorya, sillä sattuipa niin, että Flow kosmetiikalla on meneillään ALE ja sen lisäksi myös meikkipuuterit ovat -15%. Alennuksen meikkipuutereista saa koodilla meikit. Tarjoukset ovat voimassa 6.1.2015 asti.


Yhteistyössä Flow kosmetiikan kanssa