Olen kuullut kehuja Sinin mattoteippiharjasta, siitä, miten helppoa sillä on puhdistaa tekstiilejä karvoista ja pölystä. Niinpä kun CASAn ja Sinituotteen yhteistyökampanja jälleen käynnistyi, tiesin heti, mitä tarvitsen.

Mattoteippiharja sopii mattojen, verhojen ja miksei vaatteidenkin puhdistamiseen. Hyödyllinen lisä teippiharjaperheeseen. Mattoteippiharjan voi liittää Sinin varsiin, jolloin esimerkiksi maton puhdistaminen käy ergonomisemmin. 15 metriä teippiä riittää varmasti aika hyvän tovin. Ja kun teippi loppuu, niin voi hankkia pelkän vaihtorullan.

IMG_6604.jpg

Sänkyni on joutunut aikoinaan kissan käsittelyyn ja siten runkopatjan päällinen sivu- ja alaosista on aika kärsinyt. Patja on siis peitettävä jollain ja helmalakana on ollut tähän mennessä toimivin ratkaisu. En kuitenkaan ole siivoamisen ystävä, joten kaikki siivous on tapahduttava hyvin yksinkertaisesti ja lähes vaivaa näkemättä. Siksi helmalakana on aiheuttanut minulle päänvaivaa keräämällä pölyä ja hiuksia itseensä. Aiemmin olen puhdistanut sen käyttämällä vaatteille tarkoitettuja teippiharjoja ja siinä menee ikä ja selkä sekä tosi paljon teippiä. 

mattoteippiharja.jpg

Nyt pääsin teippailemaan helmalakanaa mattoteippiharjalla ja homma sujui huomattavasti nopeammin, kivuttomammin ja pienemmällä määrällä teippiroskaa.

mattoteippiharja1.jpg

Teippi oli aavistuksen ohuempaa kuin vaatepuhdistukseen tarkoitettu teippi ja pikkuisen meinasi repeillä vääristä kohdista, kun irrotin likaista teippikierrosta harjasta. Tämän en kuitenkaan anna itseäni häiritä vaan olen oikein tyytyväinen tuotteeseen. Mikä vaan, mikä helpottaa siivousta! <3

IMG_6613.jpg

Lopuksi vielä lattian pyyhintä tomuliinalla, joka sekin varsineen päivineen on Siniä. Tykkään siitä, että kaikki osat sopivat toistensa kanssa. Tuo varsikin on i k i v a n h a. :)

IMG_6618.jpg

Kyllä kelpaa taas ja helmalakanan siistimishommaan tulee ehkä tartuttua jatkossa herkemmin, kun se ei enää ole ihan niin rasittava ja iso homma kuin ennen pikkuruisella teippiharjalla. :)

 

Yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa