Sain toissapäivävä kunnian olla mukana, kun Sinituote Oy lahjoitti kampanjatuotteillaan kerätyn summan Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:lle Designmuseolla pidetyssä tilaisuudessa.

19.jpg

21.jpg

Tilaisuuden avasi Sinituotteen varatoimitusjohtaja ja Sinin puolelta kampanjaa hoitanut Aino Määttä.

12.jpg

15.jpg

Keräyssumman lahjoitti Sinituote Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Brotherus, ja vastaanotti Uusi Lastensairaala säätiön puheenjohtaja Anne Berner.

4.jpg

Yllä kampanjatuotteita, joista itse ylistän varsinkin tuota kannellista rikkaharjasettiä. :) Näillä arjen "joka kodin" perustuotteilla saatiin kasaan summa, joka on mainio pesämuna lainaan, joka on vielä otettava vaikka itse rakentamiseen vaadittu raha saatiin kasaan ja rakentaminen pääsi alkamaan.

1.jpg

IMG_9251.jpg

5.jpg

17.jpg

Tilaisuudessa kuultiin liikuttavia puheita (itse meinasin alkaa vollottamaan jo ihan alussa ;)) ja iloisia kättentaputuksia. Toki myös kohotimme maljan uudelle lastensairaalalle.

Rahankeräys ja työ kuitenkin jatkuu. Kuten aiemmin mainitsin, velkaa on vielä otettava. Me kaikki tiedämme, että velka on myös maksettava ja se on aina pois jostain muusta. Mitä nopeammin (lastensairaalan) velka saadaan maksettua, sen nopeammin myös päästään käyttämään rahaa oleellisiin asioihin.

Tunnustan jossain vaiheessa ajatelleeni, miten epäreilua on, että lastensairaalaa varten joudutaan keräämään rahaa eikä rakentamista saada kustannettua valtion (vero)rahoin, mutta tuossa jokin aika sitten koin valaistuksen ja ymmärsin, että loppupeleissä merkitsee vain se, että lapsia varten on hyvä ja toimiva sairaala. Ei se, mistä rahoitus tulee.

Anne Berner kiteytti sen hyvin: "Vain tahto ja arvot merkitsevät."

 

Kiitos Sinituote Oy:lle, että saimme olla mukana tässä arvokkaassa tilaisuudessa ja myös tuomassa osaltamme näkyvyyttä tälle Uusi Lastensairaala 2017 -kampanjalle.

 

Yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa