Kesäkuun alussa käydessäni lääkärissä "valittamassa" vähän kaikenlaisia oireita otin esille myöskin hiustenlähtöni, joka on nyt kestänyt pari vuotta. Lääkäri tutkiskeli päänahkaani eikä onneksi mitään selkeitä kaljuuntumisia löytänyt, mutta sen sijaan hän löysi hilsettä. Tajusin heti tarjota hänelle selitykseksi sitä, että tiedän päänahkani olevan todella kuiva muun ihoni tavoin ja että tarvitsisin varmaankin jotain, millä päänahkaa saisi kosteutettua. Lääkäri sitten kirjoitti reseptillä hilseshampoota (Nizoral/Ketoconazol). Kaikessa hötäkässä ja tsiljoonan oireen läpikäymisen yhteydessä tajusin oikeastaan vaan loksauttaa leuat auki, mutta sanat jäivät tulematta ja kotiutin apteekista shampoon. En sitä ehtinyt käyttää ollenkaan, kun sain vinkin kokeilla Weledan Ravitsevaa hiusvettä. Sainkin tämän kokeiltavaksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta* ja nyt on aika paneutua tähän tuotteeseen paremmin. :)

kuva%201.jpg

kuva%202.jpg

Hiusveden sisältämän maksaruohon sanotaan kosteuttavan päänahkaa ja rosmariiniöljyn stimuloivan päänahkaa ja lisäävän hiustenkasvua. Piparjuuri on mukana tasapainottamassa. Öljyä suositellaan levitettävän päänahkaan aamuin illoin ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tähän pyrinkin. 

kuva%203.jpg

kuva%204.jpg

Weledan Ravitseva hiusvesi* on pakattu 100 ml:n lasipulloon ja se huokuu hieman vanhanajan tunnelmaa. :) Korkki on sellainen, että tuotetta ei pääse ihan valtoimenaan lorahtamaan. Itse kokeilin annostella hiusvettä päänahkaani suoraan pullosta ja sormien kautta. Itselleni paras vaihtoehto oli sujauttaa hiusvettä suoraan päänahkaan. Minulla se onnistui suhteellisen hyvin, sillä hiukseni ovat niin ohuet ettei hiuksia tarvitse kuin hieman sipaista syrjään niin päänahka on jo näkyvillä. :D Levitin joka kerta hiusvettä tarpeeksi ja huolellisesti koko päänahan alueelle. Pidän hiuksia aina suttunutturalla pään päällä enkä ainakaan huomannut, että hiusvesi olisi jättänyt hiukset tahmaiseksi tai että ne olisivat rasvoittuneet normaalia nopeammin. En osaa sanoa, miten olisi ollut auki olevien hiusten kanssa. 

kuva%205-1.jpg

Ja että millainen oli kokemukseni? No... saattoihan hiusvesi aavistuksen rauhoittaa pahinta kutinaa ja ainekset - rosmariiniöljy, maksaruoho ja piparjuuri - tehdä pieniä taikojaan päänahkaani. Runsasta kutinaa ei enää ole kuin satunnaisesti ja nyt toki helteellä hikoillessa hieman enemmän. Uskon vilpittömästi, että tämä on hyvä tuote ylläpitämään päänahan tasapainoa hyvinvointia, mutta en ainakaan yhden pullollisen verran kokeilleena saanut itseäni täysin tyydyttävää tulosta. Ehkä tilanteeni olisi vaatinut joko vielä pidemmän käyttöjakson tai sitten päänahkani vain vaatii tujumman tuotteen. Ostaisin itse tätä, jos ensin saisin pahimman ongelman selätettyä ensin. Vieläkään en tosin mielelläni kajoaisi siihen lääkärin määräämään hilseshampooseen vaan haluaisin jotain oikeasti kosteuttavaa. Eikö hilseshampoo kuitenkin korjaa oireen, mutta ei syytä? Vai olenko väärässä?

Onko joku kokeillut tätä Weledan Ravitsevaa hiusvettä* ja jos, niin oletteko saaneet siitä apua? Onko auttanut välittömästi tai suhteellisen pian aloittamisen jälkeen vai oletteko mahdollisesti joutuneet käyttämään useamman pullollisen saadaksenne avun? Ja jos ette ole kokeilleet, mutta aiotte, niin tulkaa ihmeessä kertomaan kokemuksianne. Kokemuksia olisi meinaan tosi kiva kuulla! :)


Postaus tehty yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon* kanssa

* Postaus sisältää mainoslinkkejä