EDIT: Arvonta on päättynyt!

Blogini on tänään saavuttanut kolmen vuoden iän. Hassua ja jännittävää!

En olisi aloittaessani 2.7.2011 uskonut. Tosin silloin en osannut ajatella mitään muuta kuin sitä, että nyt julkaisen ensimmäisen juttuni. Paljon on sen jälkeen koettu ja toivottavasti paljon on vielä edessä. Paljon on myös saavutettu ja paljon on saavuttamatta. Juhlitaan kuitenkin sitä ennen synttäreitä arvonnan muodossa. Tämä on minun tapani kiittää teitä, jotka olette tämän kolme vuotta pysyneet mukanani ja teitä, jotka matkan varrella olette liittyneet mukaan. <3

3vsyntt%C3%A4riarvonta.jpg

Arvon kaksi voittajaa ja palkintona on tuotepaketti, joka sisältää vapaavalintaisen Tangle Teezer harjan ja kaksi pakettia vapaavalintaisia invisibobbleja. Yhdessä paketissa on kolme invisibobblea. 

Omia kokemuksiani näistä itselleni luottotuotteeksi muodostuneista tuotteista voi käydä lukemassa postauksista Invisibobble - lupausten arvoinen ja Luottotuotteeni Tangle Teezer


Arvonnan säännöt

1 arpa - Minkä Tangle Teezerin valitsisit, jos voittaisit (valinta ei ole vielä sitova) ?

2 arpaa - Kertomalla minkä harjan valitsisit ja tykkäämällä blogini Facebook-sivusta, jossa julkaisen extramateriaalia.

3 arpaa - Kerro, miksi seuraat blogiani. Onko jokin erityisen hyvää tai kaipaisiko jokin muutosta? Kirjoitan blogiani fiilispohjalta, joten en välttämättä lupaa toivomianne mahdollisia muutoksia, mutta vastaanotan palautteenne vakavasti tai vaikka pilke silmäkulmassa, jos niin toivotte! ;)

Alla vielä linkit Tangle Teezerin ja invisibobblen netti- ja Facebook-sivuille, mistä voi käydä katsomassa harja- ja värivaihtoehtoja.

Tangle Teezer (kotisivu)

invisibobble (kotisivu)

Tangle Teezer (Facebook)

invisibobble (Facebook)


Arvonta alkaa heti ja päättyy sunnuntaina 13.7. klo 18. Pyrin julkaisemaan voittajan viimeistään seuraavana päivänä ja ottamaan voittajiin yhteyttä. Tämä edellyttää sitä, että jätät toimivan sähköpostiosoitteen kommenttiosiossa sille varattuun sarakkeeseen. Sähköpostiosoite ei näy blogissa julkisesti. Muutoin huhuilen voittajaa täällä blogin puolella. Muistakaa myös selkeä nimimerkki.

Onnea arvontaan! :)


Arvonta on suoritettu yhteistyössä Tangle Teezer Suomen ja invisibobble Finlandin kanssa