Olen ollut tyytyväinen Tangle Teezerin käyttäjä kolme vuotta. Kun siirryin käyttämään teezeriä (postaukseni kolmen vuoden takaa löytyy täältä), en ole tavallista harjaa ikävöinyt. Ja vaikka kahvaton harja aluksi mietitytti niin en ole osannut sitä kahvaakaan kaivata. Oma Tangle Teezer Original -harjani on palvellut hyvin, mutta nyt on alkanut hieman sauma irvistämään. Niinpä onnellisena otin vastaan mahdollisuuden vastaanottaa Salon Elite -mallin harjan, josta on nyt ilmestynyt kaksi kesäisen pastellista versiota. Samalla sain valita testiin muitakin malleja.

1.jpg

Valitsin harjan, jonka pääliosa on raikkaan limen vihreä ja harjasosa raikkaan pinkki. Nimeltään tämä väri on Sweet Peppermint. :) Myös toinen uusista pastellisävyisistä on ihana; Sweet Lilac. Kuvat molemmista pastellisista harjoista löytyvät Tangle Teezer Suomen Facebook-sivulta.

Tämä Elite on kooltaan (kuulemani mukaan) aavistuksen isompi kun original, mutta pakko sanoa ettei se omaan käteeni tunnu yhtään sen suuremmalta. Muoto on hieman erilainen, mutta edelleen mahtuu hyvin käteeni ja käteni eivät ole kovin isot. Toki silloin joskus alussa, kun teezeriin totutteli saattoi harja kimpoilla välillä käsistä pitkin lattioita, mutta nykyään niin käy hyvin harvoin. :D

3.jpg

Halusin myös testata Aqua Splashia, joka on tehty varta vasten märkiä hiuksia käsieltäväksi. Tällä voi vaikkapa hoitoaineen levittää hiuksiin. 

7.jpg

10.jpg

Tässä kohtaa hieman suu loksahti auki, kun tajusin harjan olevan tuollainen putki. Sitten tajusin, että tietenkin se on parempi noin, sillä suihkussa käytettäessä vesi ei keräänny mistään raoista harjan sisälle. Näppärää!

12.jpg

Omat ohuet ja herkästi irtoavat hiukset on hyvä ensin käsitellä hoitoaineella antaen sen hetken vaikuttaa ennen kuin harjaa hiukset läpi. Näin hoitoaine hieman selvittää hiuksia ennen kuin harjan vetää hiuksista läpi. Joka tapauksessa harjaan jää hiuksia ja märät hiukset on hieman hankala nyppiä harjasta pois. Toki se onnistuu, mutta ei yhtä hyvin kuin kuivien hiusten poistaminen. Kyllä tämä harja paikan suihkusta sai, mutta koska hoitoaineet levittyvät hiuksiini niiden ohuuden vuoksi helposti, en välttämättä tarvitsisi tätä. On tämä kuitenkin kivaa luksusta silloin tällöin, sillä päänahka saa samalla hierontaa. :)

13.jpg

Vaikka en juurikaan matkustele, niin täytyihän tuota Compact Styleriakin päästä kokeilemaan. Arvaatteko kuinka paljon valintaan vaikutti tuo säihkyvän kultainen väri? ;) Mustaa ja kultaa, niin mun juttu! 

14.jpg

18.jpg

Tässä niin sanotussa matkaharjassa on mukana kansi/suojus tai miksi tuota nyt kutsuisi. Harjan keskellä on reikä, johon suojuksen tappi sujahtaa helposti. Suojuksen takia hiuksia ei leviä pitkin ja poikin laukussa eikä myöskään ulkopuolinen lika tartu harjaan. Piikitkään eivät suojuksen sisällä vaurioidu. Compact Styler on myös kooltaan pienempi kuin Tangle Teezerin muut harjat, joten jos koko pohdituttaa, niin tämä on kyllä näppärä ihan kotikäytössäkin. Käytänkin nyt vuorotellen tätä ja pastellin väristä harjaani. 

21.jpg

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tämä The Original teezeri, jollainen minulla on ollut nämä viimeiset kolme vuotta. Ja mustana kuten nyt viimeiset päivänsä nähnyt harjani. Tätä en nyt sitten erikseen testannut, sillä kolme vuotta varmaan riittää. ;)

27.jpg

26.jpg

Lapsetkin on valikoimassa huomioitu ja heille on tarjolla hauska Magic Flowerpot. Compact Styler sopii myös lapsille pienen kokonsa vuoksi ja kuoseista löytyy lapsille sopiva hauska Late Lammas. Tosin Late Lammas on hauska minunkin mielestä (heh) joten miksei aikuisellekin voisi sopia. :D Iso-Britanniaa fanittaville löytyy Britannian lippukuosinen harja ja eläinkuosista diggaavalle leopardikuvioitu Compact Styler.

Tangle Teezer on ehdottomasti luottotuotteeni hiustenhoidossa. Olen todella tyytyväinen sen tehoon harjana ja se on myöskin ohuelle tukalleni tarpeeksi hellävarainen. Ja kuten Aqua Splashistakin mainitsin, harjatessa saa mukavasti päänahkakin stimulointia. En myöskään koe harjaa liian isoksi käteen, mutta toki ihan alussa joutui totuttelemaan siihen, että ei ole vartta. Nykyään käsi on jo tottunut tuntumaan ja uskon, että varrellinen harja saattaisi tuntua omituiselta. :)

Joko teillä on Tangle Teezer (ja mitä pidätte siitä) tai oletteko ajatelleet hankkivanne?

 

Postaus tehty yhteistyössä Tangle Teezer Suomen kanssa