Kirsikkatomaatin taimeni ovat sen verran kasvaneet, että oli aika alkaa pohtia niiden tukemista. Kaupan kukkakepit ovat hinnaltaan kohtuuttomia, tai ainakin Prismassa oli. 4,20 olisi pitänyt kolmesta kepukasta maksaa. Juuei! Niinpä kepit oli löydettävä luonnosta. Fiskarsista nappasin mukaani muutaman kepukan, jotka toimivat mainiosti tehtävässä.

kuva%201.jpg

Eikä sen kepin tarvitse olla mikään hiottu ja suora vaan ihan kiva, että on vähän ilmettä. :)

kuva%204.jpg

kuva%203-1.jpg

Taimet kiinnitin keppeihin nojaamaan juuttinarulla, hellästi toki ettei taimin varsi vahingoitu.

kuva%202.jpg

kuva%205-1.jpg

Viime aikoina taimia ei ole voinut oikein ulkoiluttaa, kun kelit on olleet koleat. Tänään kuitenkin parvekkeella (lasitukset kiinni ja ilta-auringossa) oli sen verran lämmin, että vein taimet ulkoilemaan. Aurigon laskiessa noudan ne taas kotiin yöpuulle.

kuva-1.jpg

Tässä vielä kuvaa siitä, miten taimet ovat kasvaneet kahden ja puolen viikon aikana. Aikamoista tahtia kasvavat ja vain hoidettuna kastelulla ja rakkaudella. :)

taimienkasvu.jpg

Tietääkö kukaan, kuinka korkeita noista tulee eli joudunko hankkimaan jossain vaiheessa vielä korkeampia tukikeppejä?