Ihan vahingossa tein pari kauan haaveissa ollutta löytöä Siivouspäivän kirppikseltä. Oltiin kotiin menossa, kun ex tempore jäätiin spårasta pois Karhupuiston kohdalla ja käytiin kiertämässä puistoa, joka oli tupaten täynnä kirppistelijöitä. 

12.jpg

14.jpg

Ruskeita lasipulloja olen etsinyt jo pidempään ja aina, kun on sattunut moinen vatsaan niin ei ole ollut sopivaa valuuttaa. Nyt sattui olimaan hieman kolikoita taskun pohjalla ja nämä lähtivät edullisesti mukaan: yhteensä 4,50!

9.jpg

2.jpg

5.jpg

Isompi pääsi heti maljakoksi Bestån päälle, aivan kuten olin haaveillutkin. Pienemmälle en heti keksinyt mitään virkaa, joten se odottelee vielä sopivaa ideaa.

3.jpg

Kirsikkapuun oksat eivät ole olleet oikein priimaa nyt, sillä vaikka alussa puskivatkin reippaasti lehtiä ja kukkivatkin hieman, niin nyt näkee vain kuihtunutta kukkaa koko ajan. Ihan kuin puhkeaisivatkin kuihtuneena. :/ Muutaman oksan sain vielä laitettu tuohon maljakkoon, kun vähän näkyi vielä tuoretta lehteä. Parvekkeella olevassa maljassa on vielä lisää oksia (sama ongelma niissä) ja pitää käydä kurkistamassa, josko siellä olisi elossa olevia yksilöitä vielä.

Aikansa kutakin, seuraavaksi pitää keksiä sitten jotain muuta noihin pulloihin. :)