Kahta en vaihta käyttämistäni hiustuotteista: Tangle Teezeriä ja invisibobblea.

5.jpg

Kehuin aiemmin Ritalta kokeiluun saamaani tummanruskeaa invisibobblea ja nyt yhteistyössä invisibobblen kanssa pääsin kokeilemaan myös muita värejä. Halusin mustia, kirkkaita ja väripilkuksi keltaisia. 

3.jpg

6.jpg

Invisibobblet ovat hiuslenksuja, jotka ovat turvallisempia ja hellävaraisempia hiuksille kuin perinteiset kuminauhat. Hiukset jakaantuvat kiemuroiden lomaan eikä nauha pääse näin puristamaan hiuksia yhdessä nipussa. Ulkonäkö muistuttaa 80- ja 90-luvuilta tuttuja kumisen tuntuisia muovisia avaimenperiä, mutta eroaa materiaaliltaan niistä kuitenkin täysin. Pinta ei ole samanlainen tahmeahko kuin avaimenperissä, vaan sileä ja kova eikä hius tartu kiinni. Varovasti venyttäen irroittamalla lenksu lähtee hiuksista ilman, että juurikaan hiuksia irtoaa. Itselläni on hiustenlähtöä, joten joitain hiuksia väkisinkin irtoaa.

16.jpg

Invisibobble on yhtään liioittelematta paras hiuslenksu, mitä minulla on koskaan ollut. Ohut kuminauha on aina näyttänyt hiuksissani hölmöltä tai lähinnä sillä sidottu ponnari, koska hiukseni ovat äärettömän ohuet ja ponnari on ollut pelkkä hiiren häntä vain. Samoin hullulta on näyttänyt ohut ponnari, joka on niputettu isolla hiusdonitsilla kiinni. Invisibobble saa jotenkin ponnarin näyttämään minullaKIN ryhdikkäämmältä, lieneekö syy juuri siinä lenksun puristuksen jakautumisessa.

27.jpg

41.jpg

Suurimman osan ajasta pidän hiukset päälaella tuollaisella sykeröllä. Eilen iloittelinkin ja sain keltaisen topin kaveriksi vielä keltaisen hiuslenksun. :) Muitakin pirtsakoita värejä on ja kesän pastelliset Limited edition -värit voi käydä kurkkaamassa invisibobblen Facebook-sivuilta!

30.jpg

36.jpg

Yllä olevista kuvista näkee hyvin sen, miten invisibobble ryhdittää ponnaria. Tuota taipuisuusefektiä ei tavallisella hiusnauhalla ainakaan tähän tukkaan saa. Ja toisekseen mitä noihin nutturoihin/sykeröihin tulee niin tavallisella nauhalla en ole koskaan saanut hiuksia pysymään sykeröllä vaan tosiaan olen joutunut käyttämään donitsia. Invisibobble puolestaan pitää sykerön kuosissa koko päivän. Ei ole tarvinnut korjailla ja kiristellä päivän mittaan. :)

Kuka on ehtinyt jo kokeilemaan invisibobbleja ja mitä olette tykänneet? Jos joku ei ole vielä testannut ja kiinnostui nyt näistä, niin jälleenmyyjiä ovat ainakin Anttila ( + NetAnttila), Sokokset ja Emotionit, Silja Line, Tallink ja verkkokauppa pretty.fi.

 

Postaus tehty yhteistyössä invisibobblen (NBI Nordic Beauty Import Oy) kanssa