Taannoin Lidlistä sai äärettömän halvalla (2,99 €) käsivarsikotelon, joka helpottaa puhelimen ym. pikkutavaroiden kantamista lenkkeillessä, silloin kun ei ole taskuja. Olin ehtinyt jo hetken miettiä, millähän ilveellä tulevana kesänä kantaisin lenkillä mukanani puhelinta, avainta, mahdollisia pikkukolikoita, sairausvakuutuskorttia tmv. Käsivarsikotelo-tarjous tuli kuin tilauksesta ja säntäsin ostamaan omani. 

IMG_20140410_093854.jpg

Näyttää varsin kätevältä, eikö? :)

9.jpg

Tuonne sujautetaan puhelin.

5.jpg

Tuonne vetuketjulliseen pikkutaskuun voi laittaa avaimet ja kolikot. Mitä lie tuo kuulokekuva tarkoittaa; pitäisikö tuonne laittaa mp3-soitin tms?

6.jpg

Mitäs sitä tonne laittaisi? En tiedä. Tuohon pieneen lenkuun kai voi ujuttaa kuulokkeiden piuhan menemään?

 

Mutta... ei ollut kätevä systeemi ei. :/

Puhelin toki mahtui sille varattuun taskuun hyvin. Sinne piti tosin laittaa mukana tänään tarvitsemani kortit, sillä suuntasin vielä kauppaan lenkin jälkeen. Eikä siinäkään mitään ongelmaa ole, mutta kun tykkään välillä pysähtyä ihailemaan maisemia ja ottamaan kuvia. Joka kerta sain kaivaa puhelimen tuolta pois ja takas laittaessa piti huomioida ne kortitkin. Päädyinkin sitten paikka paikoin kävelemään puhelin kädessäni, koska en jaksanut tahkoa puhelinta edestakaisin.

Vetoketjulliseen pikkutaskuun mahtuu juuri ja juuri yksi avain. Meillä on avaimien lisäksi kulkulätkät ja sehän ei siis mahtunut tuonne. Niinpä piti hieman soveltaa ja jotenkuten onnistuin virittelemään avaimet niin, että pysyivät matkassa turvallisesti mukana.

Eli voin suositella niille, joilla ei ole tarvetta kaivaa puhelinta kesken lenkin esiin. Muille suosittelen jotain toisenlaista systeemiä. Itse kotelo oli käsivarressa ainakin kävellessä ihan hyvän tuntuinen. Ei painanut eikä myöskään valunut. Sitä en tiedä, miten juostessa toimii, kun tärähtelyä ja liikettä on enemmän. 

Yhden potentiaalisen vaihtoehdon tälle käsivarsikotelolle löysin, mutta siitä huomenna lisää. Nyt tarvitsee kaivautua untenmaille. :)

Onko teillä kokemuksia käsivarsikoteloista tai muista systeemeistä, joilla kulkee tarvittavat tilpehöörit lenkillä mukana?