Harvoinpa tulee perus arkea tänne kuvailtua, siis päivän kuluista sen tarkemmin. Tuossa kun katselin tänään räpsittyjä kuvia puhelimesta, niin ajattelin, että hitto heitänpä noi blogiin. Tervetuloa siis kurkistamaan mitä tänään on mahtunut ihan perus arkeen.

2.jpg

Ne tavalliset kuteet; legginssit, converset ja trenssi.

1.jpg

Kansalaisvelvollisuus suoritettu ja äänestetty europarlamenttivaaleissa.

3.jpg

Hauska jättiruukku :D

4.jpg

Käyn harvoin ulkona kahvilla ja sen kunniaksi päätin kokeilla soijalattea. Oli hyvää!

14.jpg

Tällaista se on, kun tulen kotiin: kengät vaan pois ja ne jää sille sijoilleen. ;)

5.jpg

Päivän ostokset Lidlistä. Päätin kokeilla, onko noista astianpesuainetableteista mihinkään. En ole aiemmin tuota merkkiä kokeillut. Onko kellään kokemusta, onko hyvä vai ihan floppi?

13.jpg

Lidlissä oli tarjouksessa (?) erä saksanpähkinäöljyä. En ole koskaan kokeillut ja 2,99 euron hinta ei ollut mielestäni kovin paha. :)

15.jpg

Tigerista ostin pari säilytyspurkkia. Näitä samoja mulla jo onkin. Yksi iso, jossa säilytän kahvia ja kaksi pienempää, joista toisessa on auringonkukansiemeniä ja toisessa pellavansiemenrouhetta. Näihin on tulossa kurpitsansiemeniä ja pähkylöitä. :D

Postista hain odotetun paketin! Sain Cadadialta testiin Babén atooppiselle iholle tarkoitettuja tuotteita; pesuöljyn ja vartalovoiteen. Samoin sain näytteitä Stop AKN -sarjan kasvojenhoitotuotteista ja muutaman näytteen myös Purelogicol-tuotteita. Näitä tässä jonkin hetken testailen ja palaan sitten asiaan täällä blogin puolella. Malttamattomat voivat käydä kurkistamassa Cadadian sivuja. :)

6.jpg

11.jpg

12.jpg

Nyt on vielä pikainen reissu lähimarkettiin hakemaan juttuja, mitä Lidlistä ei saanut ja sitten hakemaan vielä pakettiautomaatista toissapäivänä tilattu pieni apuri jokakeväistä urakkaa varten. ;) Sitten onkin aika tsempata Leijonat voittoon!

Kivaa iltaa kaikille <3

 

Babén, Stop AKN ja Purelogicol tuotteet saatu yhteistyön kautta