Aurinkoista maanantaihuomenta! :)

Viime viikko menikin Hullari-hälinässä ja toissa viikonloppuisten Kevätmessujen kuvasaldo jäi siirtämättä tänne blogin puolelle. Otin vain sekalaisia räpsyjä messuilta, koska en osannut oikein keskittyä mihinkään tiettyyn (jos yrttejä ja kukkia ei lasketa).

IMAG1005.jpg

IMAG1007.jpg

IMAG1009.jpg

Messuilla edustettuna oli myös Ratiashop, jonka kanssa muutama CASAn bloggaaja onkin ollut taannoin yhteistyössä. Hetki tuli siinä osastolla ihasteltua näitä puulaatikoita, jotka on suunniteltu säilömään saunavirvokkeita. Ihania kylpy- ja saunatuotteita oli myöskin esillä. Tunnelma oli varsin suomalaisen kesäinen. :)

IMAG1013.jpg

IMAG1019.jpg

IMAG1020.jpg

Saunomiseen, kylpemiseen yms. sopii tietenkin myös (luonnon)kosmetiikka; saippuat, voiteet, öljyt yms. Messuilta bongasin Natural Goods Companyn standin, jossa ihastelinkin useamman tovin. Samalla osastolla viihdyin kummasti myös viime syksyn I love me -messuilla. :D

kollaasi1.jpg

IMAG1025.jpg

Ihastuin kovasti tähän Dendrobium (nobile?) -orkidealajikkeeseen. Pakko joskus saada tällainen kotiin. :)

kollaasi2.jpg

IMAG1029.jpg

kollaasi3.jpg

Ja aivan ihania kuppikakku-saippuoita! <3 Ei mitään muistikuvaa yrityksen nimestä kyllä. :/

IMAG1032.jpg

kollaasi4.jpg

Messuilla jäi paljon näkemättä, sillä parin tunnin kohdalla alkoi jostain syystä huimaamaan. Sitä ei olekaan koskaan tapahtunut, tiedä sitten oliko jostain syystä näillä messuilla vähempi happea ja enempi ihmisiä vai mikä oli syynä. Mukaan kuitenkin lähti messuilta kaksi vihertuotetta ja toisen jo esittelinkin eli rosmariinin. Toisen esittelen tässä ihan pian. :)

Tällä viikolla tulossa myös tarkempaa koostetta tämän hetken ruokavaliostani. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

 

P.S. Kiitos messulippujen sponsoroinnista Suomen Messuille!