Onko se niin hyvä kuin sen väitetään olevan?

Hiukseni ovat puolipitkät luihuhiukset. Ne ovat äärimmäisen ohuet. Niin ohuet, että vaikka moni on asiasta sanottuani todennut heilläkin olevan, ovat he hiuksiani kokeiltuaan todenneet "Oho, onpa ne todellakin ohuet". Mitkään ohuiden hiusten "paksuntamistemput" eivät toimi eikä kampaajienkaan tekemät kampaukset pysy näissä hiuksissa. Kun näitä hiuslenksuja kehuttiin en uskonut hetkeäkään, että tällainen pysyisi omassa luihuletissäni. Olen siis pitänyt hiuksiani tiukasti kuminauhalenksulla silloin, kun olen halunnut ponnarin ja muutoin hiusklikpsillä törröttäen tai donitsilla (jep!) nutturalla. Voitte siis usko, että olin skeptinen. Mutta...

IMG_20140319_212034.jpg

Tämä ponnari pysyy. Ja se pysyy. Siis oikeasti, se on juuri niin hyvä kuin sen sanotaan olevan. Sillä saa myös hiukset nutturalle, mikä ei todellakaan onnistu perinteisellä kuminauhalenksulla (siksihän sitä donitsia olenkin käyttänyt). Olen myös pitänyt viime aikoina hiuksiani ponnarilla useammin kuin aiemmin kokonaisen vuoden aikana, koska tää "puhelinjohtoponnari" yksinkertaisesti pysyy paikoillaan, reippaalla lenkilläkin. :)

Invisibobble on ehkä paras hiuspompula, jonka olen koskaan omistanut. Omani sain kokeiltavaksi Appelsiininsiemen -blogin R:ltä. 

Joten: tämä luiruletti suosittelee invisibobblea vilpittömän lämpimästi. :) Pakko saada näitä lisää! En ehkä kestäisi, jos tämä ainoani häviäisi. :D Omani on tummanruskea, mutta on kyllä tosi vaikea erottaa mustasta. Invisibobblen Facebook-sivuilla näin näitä myös ihanan kirkkaankeltaisina ja voitte varmaan uskoa, että mii laik! :)

Nyt mulla on Tangle Teezerin lisäksi toinenkin luottotuote hiustenhoidossa. <3

Vielä kerran suurkiitokset R:lle ja ihanaa viikonloppua kaikille!