Kasvojen ihon kunto -postauksessa avasin tämän hetkisen ihotilanteeni. Sain aivan mielettömän määrän upeita kommentteja ja neuvoja. Ajattelinkin jossain vaiheessa, että tekisin niistä jonkun koosteen - jos saan aikaiseksi. ;) Haluan sanoa, että olen näistä vinkeistä ja tsempeistä todella kiitollinen ja konkreettista apuakin sain. Tässä esittelen nyt sellaisen. Keyword: Love -blogin JonnaH. lähetti minulle kokeiltavaksi Exuviance-tuotteita.

IMAG0681.jpg

IMAG0692.jpg

IMAG0691.jpg

Kasvoille paketissa oli päivävoidetta, yövoide, kasvonaamio, seerumi, putsari ja kasvovoide. Tarkempaa tietoa tuotteista löytyy Exuviancen sivuilta. Käsittääkseni nämä tuotteet oli valittu kokonaisuudeksi herkälle iholle. Vuosia sitten kun itse näitä hetken kokeilin, niin käytössäni taisi olla epäpuhtaalle iholle tarkoitetut tuotteet. Tämän päättelin siitä, että tämä parin viikon kokeilujakson aikana ihoni ei reagoinut mitenkään. Ei kuivunut eikä ärtynyt. 

kollaasi1.jpg

Tässä sitten kuvat ennen ja jälkeen Exuviance-tuotteiden kokeilun. Ennen-kuvat on otettu 12.3. suihkun jälkeen ennen tuotteiden korkkaamista ja jälkeen kuvat tänään 27.3. ennen kasvopesua. Sillä tosin ei varmaan mitään merkitystä ole muutoin kuin että suihkun jälkeen tietenkin on hieman extrapunoitusta. Exuviance-tuotteet (kasvovesi, putsari, voiteet ja seerumi) loppuivat alkuviikosta jo ja muutama päivä on menty taas muilla tuotteilla.

kollaasi5.jpg

Yleiskuva vaikuttaisi rauhallisemmalta, mutta ei sitä ole. "Hoidon" aikana naamaani tuli muistaakseni kolme finniä, muutoin isommilta ja kipeimmiltä ongelmilta vältyttiin. Alla olevassa kollaasissa ennen-kuvat ovat siis nuo, joissa minulla on pyyhe päässäni. Vasen puoli kasvoista posken alueella on pahempi kuin oikea.

kollaasi3.jpg

kollaasi2.jpg

Kuten yllä olevastakin kuvasta näkee, huomattavaa muutosta ei juuri ole tapahtunut. Alla oleva kuva onkin sitten eri juttu. 

kollaasi4.jpg

Suupieleen tuli viikko sitten pieni finni ja samalla molemmat suupielet halkesivat. Ongelma meni nopeasti ohi, mutta nyt suupielessäni on taas finni (eikä se edellinenkään ole poissa) ja samoin leukaluiden päällä leuan ja kasvojen taitekohdassa on paukamat ottaneet varsinaisen riemuvoiton. Oikea puoli on pahempi vaikka kuvassa näyttäisi päinvastaiselta. Kunnon tulehdus siis meneillään taas.

Ruokavalio on tällä hetkellä hyvä; on hiilareita vähän, proteiinia ja hyviä rasvoja. Viljattomalle en ole alkanut, mutta enpä juuri muutenkaan tällä hetkellä syö viljatuotteista muuta kuin kaurahiutaleita aamupuurossani. Nekin olen vaihtanut gluteenittomiin. Ruoassa lisukkeena käytän kasvisten lisäksi kvinoaa ja riisiä. Maitotuotteitakaan en ole jättänyt, ainakaan vielä. Ongelmaksi maidottoman kokeilussa koen kahvinjuontini, koska juon kahvini maidolla. Jotkut saattaisivat jopa sanoa, että maidon kahvilla. ;)

En myöskään ole juurikaan käyttänyt meikkivoidetta. Eilen sipaisin hieman meikkivoidetta kasvoille, kun lähdin liikkeelle ja söin pienen palan kääretorttua lapsuudenkodissani, mutta nekään eivät selitä leukaperieni tai suupielieni tulehdusta. Tulehdus kuitenkin alkoi jo aiemmin.

Että tässä tällainen tilannekatsaus. Kiitos Jonnalle Exuviance-tuotteista, olet enkeli. <3 Kiitos vielä teille muillekin, kun olette olleet tukena ja apuna. Tämä on mieltä laskeva ja nolottava juttu, jonka kanssa minun ja monen muunkin on vaan elettävä kun ei muutakaan voi. Ehkä ajan kanssa jokin apu löytyy tai sitten ongelma paranee itsekseen. Pidetään peukkuja! ;)