Tai ainakin periaatteessa kokoontaitettava. :)

IMAG0732.jpg

Yhteistyössä Sinituotteen kanssa koti sai taas uusia ja hyödyllisiä siivoustarvikkeita. Erityismaininnan ansaitsee kannellinen rikkasetti. Minullahan ei enää ole toimivaa imuria, joten lattioiden siivous on tapahtunut kuivamopaten. Helppoa ja toimivaa, mutta ongelmaksi on muodostunut moppauksesta syntyvien pienten roskakasojen saaminen lattialta sekä tietenkin ihan lattialistojen vieressä ja nurkissa olevat muruset sun muut. Tähän asti olen kostealla talouspaperilla "nyppinyt" jämät lattialta. 

Nyt on vihdoin harja ja kihveli, joilla suorittaa ja ylläpitää siisteyttä. Aina ei tarvitse kaivaa moppia esiin saadakseen pienet sotkut lattioilta. Eikä tarvitse siivouksen jälkeen taiteilla jämämuruja lattialta!

IMAG0727.jpg

IMAG0728.jpg

Tämä on siis kannellinen versio, joten jokaisen harjauskerran jälkeen ei välttämättä tarvitse olla kippaamassa roskia roskikseen.

IMAG0734.jpg

Kihveli kansineen taittuu myös vartta myöten, joten tämä vie vähemmän tilaa kuin perinteinen malli.

IMAG0735.jpg

"Kokoontaitettuna" setti mahtuu (tai mahtuisi, jos olisi tällä hetkellä tilaa ;)) siivouskaapin reunaan eikä tarvitse varoa laittaako kihvelin päälle jotain tavaraa, jolloin setin joutuisi ronttaamaan ulos. Aikoinaan kun oli vanhanmallinen rikkasetti ja imuri, oli imuri monesti kihvelin päällä ja jouduin ronttaamaan harjaa kaapista ja imurin alta. Tämä menee kivasti tosiaan omaan kapeaan tilaansa. 

IMAG0739.jpg

Sinin paketista löytyi myös sieniliinoja; kuivia liinoja, valmiiksi kosteita liinoja sekä kolmen metrin talousliinarulla. Ei näillä eväillä ihan heti pääse loppumaan. :) Mukana oli myös pieni talousrikkasetti, jolla voi vaikkapa harjata pöytätasoilta murusia. Eri harja pöydille, eri lattioille. 

IMAG0718.jpg

Näillä tuotteilla on myös toinen merkitys. Näitä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tuotteita ostaessa jokaisesta maksetaan pieni summa uuden lastensairaalan rakennusprojektia varten. Esimerkiksi jokaisesta ostetusta kannellisesta rikkasetistä menee 1,50 euroa hankkeeseen. On hienoa, että Sinituote on mukana tukemassa niin rintasyöpätutkimusta (Roosanauha) kuin uutta lastensairaalaakin. Me kaikki kuitenkin tarvitsemme kotiemme puhdistukseen ja siivoukseen tuotteita, niin mikä parempi tapa osallistua tärkeisiin hankkeisiin ja kampanjoihin kuin ostaa ihan tavallinen arkinen tuote ja päästä sitä kautta mukaan. 

Lisää Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeesta voit lukea täältä.

Myöhemmin tulossa juttua myös muista Sinin uutuuksista ja niissä lapsetkin on konkreettisesti otettu huomioon. :)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa