Pääsin mukaan Hopottajien Erisan -kampanjaan, jossa testaillaan Erisanin Kosteuttavaa kuorintavoidetta ja Uudistavaa silmänympärysvoidetta.

IMAG0185.jpg

Kampanja osui sopivaan ajankohtaan, sillä silmänympärysvoiteeni oli juuri loppunut ja kuontavoidettakin oli mielenkiintoinen päästä kokeilemaan, sillä tähän mennessä olen kuorinut kasvoni pääasiassa aspiriinilla.

IMAG0192.jpg

IMAG0191.jpg

Silmänympärysiholleni tämä Erisan on riittänyt hyvin kosteuttamaan eikä herkät silmäni ole reagoineet negatiivisesti voiteeseen. Silmäni ovat niin herkät, että esimerkiksi moniin meikkivoiteisiin reagoivat vuotamalla. Toistaiseksi käytän siis mielelläni tätä silmänympärysvoidetta. :)

IMAG0195.jpg

IMAG0196.jpg

Kosteuttava kuorintavoide on koostumukseltaan kevyttä ja kuorivat rakeet ovat hyvin pieniä, kuin hienon hienoa hiekkaa. Kuorinta siis tuntuu iholla, muttei ainakaan omaa herkkää ja haasteellista ihoa ole vielä ärsyttänyt. En vielä ole aivan varma, onko tämä kuorintateholtaan kuitenkaan aivan riittävä kasvoilleni, jossa - varsinkin otsalla - on sellaista "rapsuteltavaa pintaa", mutta kokeilu jatkuu eikä puteli ole häviämässä kaapin perukoille. :)

IMAG0198.jpg

Erisanin uutuustuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Ovat siis hyvä vaihtoehto heille, jotka suosivat halvempaa markettikosmetiikkaa, mutta haluavat kuitenkin mahdollisimman vähän lisäaineita iholleen.

Putelit muuten sopivat hyvin kasvaneeseen vihreän värin mieltymykseeni. :) Muutoin ovat kyllä vähän liikaa markettimaisen näköisiä eli vaikka ilme on raikastunut ajan kanssa niin vielä kaipaisi kauniimpia ja erityisesti yksinkertaisempaa ulkoasua.

Testailu siis jatkuu!

 

Mikä on Hopottajat Suosittelumedia?

"Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin."

Lisätietoa Hopottajista löydät täältä.