Useamman vuoden olen ohi mennessäni pohtinut, millainen paikka Erottajalla sijaitseva Design Forum Shop on. Ainoa mielikuva, joka on mieleen tullut on ollut Eero Aarnio. ;) Tiedä häntä, mistä moinen mielikuva on syntynyt, mutta nyt vihdoin meidän CASAlaisten sisustuskauppakierroksen yhteydessä pääsin tutustumaan paikkaan.

kollaasi8.jpg

DFS:ssa on satoja designtuotteita. On uutta, vanhempaa ja klassikoita. Niin sanotuilta klassikkosuunnitelijoilta ja myös uusilta suunnittelijoilta. Design Forum Shop on oiva paikka saada designtuotteille näkyvyyttä sekä suunnittelijoille ja muotoilijoille nimeä. Shopin yhteydessä on myös Showroom, jossa on vaihtuvien näyttelyiden myötä mahdollisuus paneutua tarkemmin muotoilun maailmaan. Tällä hetkellä tilassa on esillä Fennia Prize 2014 muotoilukilpailun tuotoksia.

kollaasi10.jpg

kollaasi1.jpg

kollaasi7.jpg

kollaasi11.jpg

Design Forum Shop on osa Design Forum Finlandia, jonka takana puolestaan häärää Suomen Taideteollisuusyhdistys. Organisaatiosta voi käydä lukemassa täältä ja historiasta täältä.

kollaasi9.jpg

kollaasi12.jpg

kollaasi6.jpg

kollaasi2.jpg

kollaasi3.jpg

kollaasi4.jpg

Design Forum Shopin yhteydessä toimii ah-niin-ihana Kakkugalleria, joten miksipä ei tekisi kunnon reissua DFS:iin, ihailisi esillä olevia tuotteita ja levähtäisi sen jälkeen kakkukahvin parissa tuoreimpia designlehtiä lueskellen tai muuten vain inspiroivaa ympäristöä tutkaillen. Minä ainakin taidan tehdä juurikin näin. :)

kollaasi5.jpg

Design Forum Shop oli ehdottomasti yksi sisustuskauppakierroksemme suosikeistani, todellinen helmi. Missä muualla voit tässä mittakaavassa ihastella ja tutkia näin monen upean suunnittelijan ja muotoilijan tuotteita kuin täällä? Muutoa, Pisama Designia, Saanaa ja Ollia, Eero Aarniota, Sagaformia, Iittalaa, Woodnotesia.... ja siinä ei ollut edes murto-osaa merkeistä.

Suosittelen ehdottomasti käymään paikan päällä! En usko hetkeäkään, että joutuu kohtaamaan pettymystä. :)

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Design Forum Shopin kanssa