Eilen oli tärkeä päivä, isäni täytti 85 vuotta. Järjestimme isälle yllätyskakkukahvit. Isä odotti paikalle minua ja äitiä, mutta päivän menoiltaan palattuaan kotona odottikin kakkukahvitarjoilun lisäksi myös kaksi hänen lapsenlapsistaan. Ehdimme tosiaan paikalle ennen isää ja kotiin saapuessaan yllätimme hänet onnittelulaululla. Suunnitelmamme meni aivan nappiin ja saimme isän yllätetyksi ja ennen kaikkea onnelliseksi.

IMAG0115.jpg

IMAG0116.jpg

Ostin isälle yksinkertaisen ja kauniin vaaleanpunaisen liljaoksan sekä toin tullessani itse valmistamaani siskonmakkarasoppaa. Lahjan ei siis tarvitse aina olla mitään sen kummempaa, riittää, että ajatus on mukana ja lahjan saaja tulee siitä iloiseksi. Ja isä tykkäsi, kun sai tyttären valmistamaa kotiruokaa. ;)

IMAG0117.jpg

Sijoitin liljanoksan vihreään lasimaljakkoon, joka on fafani tekemä. Fafa oli lasimestari ja maljakko yksinkertaisesti pullosta tehty. Kukka tyttäreltä oman isän tekemässä maljakossa, täydellistä. 

IMAG0111.jpg

IMAG0121.jpg

Kahviastiastona toimi famun vanhat Arabian Rosita kahvikupit. Kahvikupeissa on piippuleima ja ovat siis vuosilta 1932-1949. Nämä kupit esittelin aikoinaan postauksessa, jossa kuvasin visiittiäni lapsuudenkodissani. Näin sai isä nauttia syntymäpäiväkahvinsa oman äitinsä kahviastiastosta. <3

IMAG0112.jpg

IMAG0113.jpg

IMAG0114.jpg

Nämä sokeripihditkin ovat muuten famun peruja.

IMAG0124.jpg

Isän entinen naapuri leipoo paljon ja on aivan huippu taidoiltaan. Hän säännöllisin väliajoin tuo isälle kaikenlaisia ihania itseleipomiaan herkkuja ja eilen hän toi aivan m i e l e t t ö m i ä Ystävänpäivän cupcakeseja. 

IMAG0118.jpg

Isä oli silminnähden iloinen ja onnellinen. Tästä syystä myös minä olen onnellinen. <3 Vieläkin mietin suurella lämmöllä eilistä ja sydän on täynnä rakkautta. 

 

P.S. Taidanpa seuraavan käyntini yhteydessä napata isältä tuon maljakon mukaani ;)