Vartalovoiteeni alkaa olla loppumaisillaan, joten uutta tarvitaan. Pistinkin tilaukseen Hyvinvoinnin Tavaratalosta* kerralla kaksi voidetta, molemmat Laveralta. Idean näiden Laveran voiteiden kokeiluun löysin kosmetiikkatesti -blogista, josta voi myös käydä lukemassa kokemuksia näistä voiteista ja paljon muustakin kosmetiikasta. Tilausta helpotti myös uuden vuoden kunniaksi 5.1. asti voimassa oleva alennuskoodi 2014, jolla saa alennusta 14 % koko valikoimasta.

kollaasi.jpg

Molempia kehuttiin ja koska vartalovoidetta näin talvisin kuluu, tilasin molemmat: Lavera Coconut Dream Body Lotion* ja Lavera Rich Body Moisturizer Cranberry & Argan*. Varsinkin tuo karpalo kuulostaa todella mielenkiintoiselta eikä vähiten myöskään siksi, että mukana on arganöljyä ja sheavoita. Yhtä niin sanotusti tujuahan tämä voide ei ole kuin esimerkiksi puhdas sheavoi, sillä INCI-listalla komeilee ensimmäisenä vesi. Sen saa siis rasvauksen jälkeen huuhdeltua käsistä ilman saippuaa. ;)

laverabasissensitivkosteuttavavartalovoi

Tilauksen loppuvaiheessa kävi ilmi myös, että kun ostaa Laveran tuotteita yli 20 eurolla, saa kaupan päälle Laveran Basis Sensitiv Moisturizing vartalovoiteen*. Ei huono kauppa ja nyt on vartalovoiteita pariksi kuukaudeksi. :)

Ja uskokaa, olisin voinut tilata tuolta vielä vaikka mitä herkullisia tuotteita! Pirullinen houkutus on vielä se, että päällä on alennusmyynnit. Hillitse siinä nyt sitten itsesi. ;) Mutta joo, tällaisia ostoksia tällä kertaa vaikka vähän hirvittää tuo olemassa olevankin kosmetiikan määrä (onneksi siellä ei ole varsinaisia vartalovoiteita odottelemassa). Seuraavaksi kurkataankin sitten siihen itse kosmetiikkavarastoon, joka vielä odottelee tyhjennystä. 


* Postaus sisältää mainoslinkkejä