Toinen vuosi kosmetiikkahaasteessa on käynnistynyt. Näyttää kollaaseissa aika hyvältä mennyt vuosi, vaikka kosmetiikkaa vielä löytyykin enemmän kuin sitä varastoituna tarvitsisi olla.

kollaasi1.jpg

kollaasi2.jpg

Muutama kuva puuttuu, lähinnä sellaisia, joita kuluu ympäri vuoden ja joista on useampi kuvakin siis sekä muutama kuva tuotteista, jotka ovat saaneet kyytiä muista syistä.

Kävin näin vuoden aluksi läpi kylppärin laatikot sekä keräsin ja lajittelin käyttämättä olevat tuotteet. Osa tuotteista on tauolla eli osittain käytetty, mutta ei käytössä juuri nyt. En kuvannut käytössä olevia tuotteita laisinkaan.

IMAG9780.jpg

IMAG9781.jpg

IMAG9782.jpg

IMAG9783.jpg

IMAG9785.jpg

IMAG9788.jpg

IMAG9793.jpg

Aiemmin kosmetiikkani oli yhdessä isossa korissa, nyt kahdessa hieman pienemmässä. Kahden pienemmän korin tilavuus tosin taitaa olla aika pitkälti samaa luokkaa sen ison korin kanssa. Palasaippuoiden kanssa samaan koriin heivasin hammastahnat ja dödön, jotka olin unohtanut koreista.

IMAG9790.jpg

Alla olevassa pienessä korissa on sekalaista kylppäri- ja kosmetiikkatarviketta. Sen alapuolella olevassa pussukassa puolestaan harvoin käytettyjä meikkejä ja meikkitarvikkeita.

IMAG9791.jpg

IMAG9792.jpg

Tuossa ne nyt on kaikki laatikoissa. Ylemmillä hyllyillä kuten kylppärissä yleisestikin on käytössä olevia tuotteita ja kaaosta. 

IMAG9794.jpg

Mielessä muhii idea kylppärin säilytykseen liittyen, joten toteutusvaiheessa kuvailen kylppäriä enemmän. Myös lattioiden pesu on edessä. Suihkuverhon sain jo tänään pestyä.

Lähdettekös mukaan tähän haasteeseen arvon naiset? Oletan siis, että miehillä ei ole tällaista ongelmaa pursuilevien kosmetiikkavarastojen kanssa. ;)

Ja te, jotka olette olleet viime vuonnakin mukana, aiotteko jatkaa?