Askartelin vuoden alkajaisiksi itselleni Hyvien asioiden purkin. Purkkiin yritän päivittäin lisätä jonkun positiivisen tapahtuneen asian tai ajatuksen.

IMAG9706.jpg

Ajatuksena oli nimikoida purkki dymolla, mutta tarranauha on päässyt loppumaan. Kiepautin sitten hieman washiteippiä ympärille. Yksinkertaistan purkin sitten, kun saan hankittua lisää tarranauhaa dymoon.

IMAG9701.jpg

IMAG9702.jpg

IMAG9704.jpg

IMAG9705.jpg

Siellä on nyt ensimmäinen asia. Toivotaan purkille paljon sisältöä. ;)

IMAG9709.jpg

Eikä ole niin nokonuukaa vaikka joka päivä ei muistaisi ajatuksia ja tapahtumia purkittaa. Kunhan purkki on ja sinne vähintään silloin tällöin muistaa jotain sujauttaa. Voi ihan konkreettisesti myöhemmin muistuttaa itseään, että hyvääkin on tapahtunut. Varsinkin silloin, jos tuntuu, että elämä murjoo ihan urakalla. :)