CASAn sisustusliikekierroksen yksi suosikeistani oli Fredrikinkatu 33:ssa sijaitseva Peroba. En ollut aiemmin myymälässä käynyt, joten olin aika innoissani kaiken muualta kuullun ja nähdyn perusteella.

peroba3.jpg

peroba7.jpg

peroba2.jpg

Ihania eteiskasseja, jotka vaihtelunhaluisille sopivat hyvin korvaamaan säilytyskoreja tms. Yhteen voisi tekstin mukaan laittaa pipot, lapaset ja huivit, yhteen kierrätykseen menevät sanomalehdet ja yhteen mitä sattuu huvittamaan. :)

Stuff I don't know where to put... pussukka jäi kiehtomaan ja mietityttämään. Olisi jännä ajatus, että olisi vain tuommoinen pussi, johon mahtuisi kaikki kodissa olevat ylimääräiset, eksyneet ja muuten vain vaeltelevat tavarat. Pussi olisi itsessään kaaoksessa, mutta paikoillaan aika näppärä ja siisti ulkopuoliselta ilmeeltään. Voisikin ottaa tavoitteeksi sen, että kaikki ylimääräinen mahtuisi tuommoiseen pussukkaan, jos semmoinen olisi olemassa. :D

peroba1.jpg

Peroban alakerta oli tunnelmaltaan mielenkiintoinen ja jännittävä. Kuin jonkinasteinen kellariin rakennettu oleskelutila. Tunnelma huokui lämpöä ja toi mieleen menneisyyden. Industriaalisia tuotteita, rustiikkia ja retroa. 

peroba4.jpg

peroba5.jpg

Peroba on pullollaan mageita säilytysratkaisuja helpottavia tuotteita; metallilankakoreja, lasipulloja, laatikoita, kumikoreja yms. 

peroba8.jpg

peroba10.jpg

peroba6.jpg

peroba9.jpg

Perobaan täytyy päästä toistekin, ehdottomasti. Kannattaa myös tutustua Peroban verkkokauppaan, siellä on paljon ihania tuotteita, joita liikkeessäkin näimme. Helpottaa myös ostamista, jos ei itse myymälään pääse shoppailemaan ja tunnelmoimaan. :)

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Peroban kanssa