Olen rakastunut.

CASA on the road -kiertueemme viimeinen visiitti tehtiin Moko Markettiin, jossa meidät vastaanotettiin erittäin lämpimästi. Kuvia tuli räpsittyä ja ihailtua monia tuotteita, joita mielelläni kyllä hankkisin kotiinkin. Uskomatonta, miten monta kuvaa voi esimerkiksi hammastahnoista ottaa. :D

mokomarket1.jpg

Vierailimme siis Moko Marketin Punavuoren liikkeessä (Perämiehenkatu 10). Toinen Moko Market sijaitsee Sörnäisissä osoitteessa Vilhonvuorenkatu 11.

En osaa edes kuvailla myymälän sisustusta ja sen tyyliä. Silmät harhailivat vain ympäriinsä, joka puolella oli inspiroivaa katseltavaa. Tuntui, kun olisi tullut samaan aikaan jonkun kotiin, kirpputorille, maalaiskylän sekatavarakauppaan, kahvilaan, ulkomaille.... huh mikä fiilis. Tämän paremmin en osaa tunnelmaa teille sanoin kuvailla, vaan suosittelen lämpimästi käymään itse paikan päällä. 

mokomarket2.jpg

mokomarket7.jpg

Oli keittokirjoja, ruokatarvikkeita, kaikkea sellaista, mitä en herkästi perus marketeista löydä. 

mokomarket3.jpg

mokomarket4.jpg

Ja tosiaan huippusuositut Marviksen hammastahnat löytyvät Moko Marketista. En ehkä voi olla jossain vaiheessa kokeilematta näitä. Lakritsi, inkivääri-minttu... nam! Kuvissa näkyy olevan muutama joulusesongin Marvis myös; kanelin makuisena. :)

mokomarket8.jpg

Suosikki pesu- ja puhdistusaineeni Method on myös hyvin edustettuna Mokossa. Aikoinaan kun tuotemarkkiin tutustuin, niin kuulin vinkkinä, että Methodia saa Mokosta ostaa. Siitä jäikin sitten Moko ikuisesti mieleeni. ;) Oli myös Savon de Marseille -tuotteita notkuva pöytä. Nips naps, olisin voinut kahmaista muutamat purnukat mukaani!

mokomarket6.jpg

Kuvattuamme aikamme keräännyimme kahvilan puolelle nauttimaan kuumasta kahvista hytistyämme ensin pitkin päivää liikkeitä kierrellen. Samalla saimmo infoa siitä, mikä Moko on ja miten ja milloin se on perustettu. Kuulimme myymälän konseptista, tyylistä, periaatteista ja kaikesta mahdollisesta. 

mokomarket5.jpg

Kiitos tuhannesti tästä mahdollisuudesta vierailla myymälässä ja että saimme tällaisen lämminhenkisen ja ystävällisen palvelun!

Mokon nettisivut kannattaa muuten käydä tutkimassa, sieltä löytyy tosi paljon kaikenlaista kiinnostavaa myymälästä, kahvilasta, tuotteista ja myös linkki Mokon omaan blogiin ja Facebook-sivuille. Itse jumitin sivuille useammaksi toviksi ja täytyy kyllä varmaan tehdä ihan erillinen Moko Market-tuotehaavepostaus. :D

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Moko Marketin kanssa