Kulunutta vuotta, kun miettii, ei mieleen tule juuri mitään erikoista. Jos ollaan tarkkoja, niin kaikenlaista on tapahtunut niin kotona kuin muuallakin, mutta siltä ei tunnu. Toki esimerkiksi muutin yksiöstä kaksioon, tapasin ihmisiä, oli kekkereitä ja muuta, mutta siltikään ei tunnu, että mitään olisi tapahtunut. Hyviä asioita on tapahtunut, mutta rehellisesti sanottuna koen vuoden 2013 huonoksi. Ensi vuoden on siis syytä olla parempi. :)

Mennään kuitenkin katsomaan, mitä juttuja päädyin nostamaan esille vuoden ajalta.

 

vuosikooste2013tammikuukosmetiikkavarast

Tammikuussa alkoi Kosmetiikkavaraston tyhjennysprojekti haasteen muodossa ja jatkuu myös vuonna 2014, sillä vielä vaan säilytyslaatikot pursuilevat käyttämätöntä kosmetiikkaa.

vuosikooste2013helmikuukev%C3%A4%C3%A4nk

Helmikuussa oli kova keväänkaipuu ja ilmassa aikamoista väsymystä. 

vuosikooste2013maaliskuucanontulostinmat

vuosikooste2013maaliskuubest%C3%A5.jpg

Maaliskuussa toteutui neljä materialistista haavettani, joista kolme mainitsinkin vuoden alun postauksessa Materiaaliset tavoitteet vuodelle 2013. Myös siis ripsarin sain Bestån ja tulostimen lisäksi ja neljäntenä extrajuttuna valkoisen television, kun vanha sattui hajoamaan. Järjestelmäkamera tosin antaa edelleen odottaa itseään.

28. maaliskuuta blogini muutti Bloggerista CASA Blogit -portaaliin ja ensimmäinen postaukseni oli Helmililja, joka sattumoisin oli ensimmäinen helmililjani koskaan. Siinä vasta kaunis kevään alkua enteilevä kukka!

vuosikooste2013huhtikuuparvekekes%C3%A4k

Huhtikuussa parveke vaihtoi kesäasuunsa, joka oli väriltään keltavalkoharmaa.

vuosikooste2013toukokuumstautipaljastus.

Toukokuussa tulin niin sanotusti kaapista ulos ja kerroin täällä blogissani sairastavani MS-tautia. Minulle on ollut alusta saakka vaikea kertoa sairaudesta ja tämä olikin tosi iso juttu minulle, tunnustaa asia näinkin julkisesti.

vuosikooste2013kes%C3%A4kuueimit%C3%A4%C

Kesäkuussa ei tapahtunut mitään erikoista. Oli toki keskikesä ja juhannus (jonka viettoa pohdiskelin aika syvällisestikin), mutta muutoin vain nautiskelin kesäisestä säästä ja kotikaupungistani muun muassa Kaivopuistossa jäätelöä syöden ja kesäisistä maisemista nauttien.

vuosikooste2013hein%C3%A4kuubloginsyntt%

Heinäkuussa blogini täytti 2 vuotta. Niin ja kesä senkun jatkui. :)

vuosikooste2013elokuuasuntomessuthyvink%

Elokuussa kävin elämäni ensimmäistä kertaa asuntomessuilla (Asuntomessut 2013 1/3, Asuntomessut 2013 2/3Asuntomessut 2013 3/3) jotka tänä vuonna järjestettiin Hyvinkäällä. Kävin myös päiväreissulla Hangossa ja Tammisaaressa sekä loppukuusta pakkasin yksiöni ja muutin pieneen kaksioon. Koko pakkaus- ja muuttorumba puolessatoista viikossa.

vuosikooste2013syyskuusneakpeekuuteenkot

vuosikooste2013syyskuukodinlaittoa.jpg

Syyskuu meni kotia laitellessa ja kotiutuessa. 

vuosikooste2013syyskuucasablogithabitare

CASAn bloggaajat osallistuivat myös Habitare-messuille ja lukijoillamme oli mahdollisuus tulla meitä sinne moikkaamaan. Aika moni kävikin paikalla ja se olikin aika jännää ja kivaa! :)

vuosikooste2013lokakuuilovememessut.jpg

vuosikooste2013lokakuuolohuoneuusiksi.jp

Lokakuussa kävin vuoden toisilla lempparimessuillani eli I love me -messuilla (osa 1osa 2osa 3) ja tein uudessa kodissa ensimmäisen huonekalujärjestysmuutoksen.

vuosikooste2013marraskuupikkujoulut.jpg

vuosikooste2013marraskuuitiksenstockmann

vuosikooste2013marraskuuidinspirationblo

vuosikooste2013marraskuustevemaddenclubs

Marraskuulle kertyikin kaikenlaisia kekkereitä ja kaikkiin en edes ehtinyt osallistua. Oli oman kotini minituparit, jonne olin kutsunut muutaman henkilön, mutta jotka sitten kutistuivat kahden hengen pyjamabileiksi. ;) Lisäksi tuli käytyä Itiksen uuden Stockmannin avajaisissa, Indidays Inspiration Blog Awards -gaalassa sekä Steve Maddenin lanseeraustilaisuudessa. Steve Maddenin tilaisuudessa voitin muuten ihanat rakkaussaappaat, joita jaksan edelleen ihastella!

vuosikooste2013joulukuuitsen%C3%A4isyysp

vuosikooste2013joulukuupellavatjasaanaja

vuosikooste2013joulukuukotivalmistautuuj

vuosikooste2013joulukuujouluunvalmistaut

vuosikooste2013joulukuumustajoulu.jpg

Joulukuussa juhlittiin itsenäisyyspäivää ja ostin kotia koristamaan upean sinivalkoisen kimpun. Makuuhuoneessa kerrankin tapahtui jotain (hih! ;)), kun yhteistyön kautta sain Saanan ja Ollin Villi pohjola -kuosiset sisustustyynyt toimittamaan sängynpäädyn virkaa. Samaan aikaan hankin ensimmäiset pellavaliinavaatteet ja näin makuuhuoneen yleisilme raikastui ja pehmeni reilusti.

Muutoin joulukuussa valmistauduttiin joulunviettoon. Helsingissä alkutalvi oli muutamaa hetkeä lukuunottamatta lumeton, samoin joulu ja loppuvuosi. Jospa vaikka ensi vuoden aluksi saataisiin hieman lunta ja sitä kautta valoa tähän pimeyteen. 

 

Kiitos kuitenkin tästä kuluneesta vuodestani kaikille siihen osaa ottaneille, uusille tuttavuuksille, yhteistyökumppaneille jne.! Viettäkäähän iloinen vuodenvaihde ja palaillaan heti ensi vuonna! ;D Minä taidan edellisvuoden tavoin viettää illan kotosalla nautiskellen nakeista, perunasalaatista, suklaasta, juustonaksuista ja pepsi maxista. :)

 

P.S. Vuoden 2012 kooste on luettavissa täällä.