Blogit pursuilevat ennen joulua erilaisia lahjaideoita ja -toivomuksia. Joulun jälkeen esitellään innoissaan ihania toteutuneita lahjatoiveita. Ollaan oltu niin kilttejä että.

En itse ostanut tänä vuonna yhtään lahjaa. Yhden lahjan kuitenkin annoin: soitin noin 15 euron hintaisen puhelun Lastenklinikoiden kummien hyväksi.

Joulun alla tein muutaman ostoksen sekä voitin parissa arvonnassa/kilpailussa. Luettakoon ne nyt sitten vaikka joululahjoiksi.

IMAG9426.jpg

IMAG9428.jpg

Velourinen huppari lämmittää kotosalla.

IMAG9429.jpg

IMAG9435.jpg

Kokeiluun ostin myös apteeekista kuivashampoon ja dödön.

IMAG9436.jpg

Flow kosmetiikan joulukalenteriarvonnassa voitin Piparminttu-tuotepakkauksen, jossa jalkavoi, saippua ja himalajansuolakuorinta. Jalkavoita minulla onkin juuri käytössä (eikä nyt lopu ihan heti) ja vielä on kokeilematta Flown kuorinnoista tämä Piparminttu-kuorinta.

IMAG9431.jpg

Ostin myös Flown sheavoin, vartalorasvoja kun kuluu näin talvella enemmän kuin laki sallii. 

IMAG9438.jpg

Uusintakokeiluun ostin myös Mádaran ihonhoitotuotteet kuivalle iholle. Takana on nyt muutama päivä kokeilua ja toistaiseksi olen tyytyväinen vaikka leualla onkin taas kukinta-aika meneillään.

IMAG9442.jpg

IMAG9444.jpg

Zoco Homen Joulun Toivelista -bloggaajakilpailussa voitin mustavalkoisen keraamisen tarjoilukulhon. Halkaisijaltaan kulho on 34 cm ja käyttöä sille löytyy vaikka minkälaista, kun vain käyttää mielikuvitusta. Tällä hetkellä kulho on täynnä ihania klementiinejä. Kuvan voi halutessaan käydä vilkaisemassa edellisestä Koti jouluasussa -postauksesta.

Tähän iltaan asti olin varma, että lahjoja ei tule. Eteeni kuitenkin tupsahti useampi paketti, kun olin viettämässä joulupäivää siskoni ja siskonlasteni kanssa. Voi sanoa, että yllätys oli aikamoinen. 

IMAG9664.jpg

Saippuaa, huulirasvaa, nahkainen lompakko, pehmoiset sukat, tuikkuja ja sakset.

IMAG9666.jpg

Värimieltymykseni olivat tonttujen tiedossa.

IMAG9667.jpg

Samoin tontut tiesivät kosmetiikkarakkaudestani. Ihana Greippi-Guava saippua ihanilla ainesosilla ja Sierra Bees -huulirasva, jossa vain orgaanisia ainesosia. Saippua on muuten samaa sarjaa Sitruunaverbenan tuoksuisen saippuan kanssa, jonka sain pari vuotta sitten lahjaksi siskonlikaltani.

Kiitos tonttusille! <3

Huomisen tapaninpäivän aion vain olla möllötellä kotona. Itse asiassa, jos ei kummosempaa pakkoa ole mennä minnekään, aion levätä vuodenvaihteen yli. Olen ollut hieman heikossa hapessa jo pari viikkoa, mutta tarpeesta huolimatta ei ole ollut mahdollisuutta pysähtyä. Koska olen, millainen olen, tunnen nyt jo aavistuksen huonoa omaatuntoa siitä, että aion niin monta päivää luuhata itsekseni kotona, mutta yritän vaimentaa pakkopakkopakkopitäisipitäisipitäisi-äänet päästäni ja huolehtia itsestäni.

Rentouttavaa tapaninpäivää kaikille <3