EDIT: Arvonta on päättynyt!

Yhteistyön myötä sain valita Flow kosmetiikalta mieleisiäni tuotteita ja aiemmin esittelinkin jo teille valitsemiani kasvojenhoitotuotteita.

Lisäksi valitsin itsellen Kookos & Sitruuna himalajansuolakuorinnan. Ennestään minulle on jo tuttu Vanilja & Appelsiini kuorinta, josta tykkäsin kovasti. En ole vastaavanlaiseen kuorinta-aineeseen vielä koskaan aiemmin törmännyt.

IMAG8025.jpg

IMAG8019.jpg

Kuorinta jättää iholle kirjaimellisesti pehmeän tunteen, kuin olisi kuorinut itsensä kosteusvoiteella. Tällaiseen efektiin en ole aiemmin törmännyt ja tykkäsinkin kovasti! Tämän Kookos & Sitruunan tuoksu on aivan yhtä herkullinen kuin Vanilja & Appelsiininkin. Melkein tekisi mieli hieman maistaakin! :) Seuraavaksi täytyy varmasti kokeilla vielä Piparminttu-kuorintaa. Onkohan se yhtä herkullisen tuoksuinen kuin Piparminttu jalkavoi, jonka taannoin itselleni ostin?! :)

IMAG8024.jpg

Nyt myös jollakin teistä on mahdollisuus päästä tutustumaan vapaavalintaiseen Flow kosmetiikan himalajansuolakuorintaan. Lisäksi voittaja saa valita itselleen mieluisan saippuan. Tämän lisäksi Flow kosmetiikka tarjoaa blogini lukijoille 15 % alennuksen verkkokaupan valikoimasta. Alennuksen saa koodilla casa ja alennus on voimassa 18.12. saakka, jolloin viimeistään tilatut tuotteet ehtivät vielä jouluksi perille. 

arvonta.jpg

Arvonnan säännöt:

1 arpa - Kerro osallistumiskommentissasi minkä kuorinnan ja saippuan valitsisit, jos voittaisit? Tämä ei ole vielä sitova valinta, valinnan voi tehdä myös voiton osuessa kohdalle. 

Kuorinnat löydät täältä ja saippuat täältä.

2 arpaa - Osallistumiskommentti + Tykkää Flow kosmetiikan Facebook-sivusta täällä!

3 arpaa - Osallistumiskommentti + Flow kosmetiikan FB-sivuista tykkääminen + tämän arvonnan linkitys blogiisi tai Facebookiin. Linkityksessä voi käyttää ylläolevaa arvontakuvaa.

Ilmoitathan osallistumiskommentissasi, kuinka monella arvalla olet mukana. Jos tämä tieto puuttuu, joudun antamaan vain yhden arvan. Ja hei niistä nimimerkeistä! Keksi itsellesi erottuva nimimerkki, jotta voittajaa on helpompi huhuilla. Esimerkiksi pelkkä Minna ei ole kovin erottuva kaikessa yleisyydessään (ellei nimimerkin takaa löydy blogia). :)

Arvonta alkaa välittömästi ja päättyy perjantaina 13.12. klo 18. Yritän arpoa voittajan vielä saman illan aikana, mutta viimeistään 14.12. aamulla. Huomioikaa, että mitä nopeammin tavoitan voittajan ja saan yhteystiedot toimitettua Flow kosmetiikalle sen paremmalla todennäköisyydellä voittaja saa ihanan pakettinsa vielä jouluun mennessä! :)

Hurjasti onnea arvontaan! <3


Postaus on tehty yhteistyössä Flow kosmetiikan kanssa