Eilisessä Steve Madden @ Club Showroom -postauksessa kerroinkin jo itse bloggaajatilaisuudesta, jossa pääsimme tutustumaan Steve Maddenin kenkiin. Rakastuin ensisilmäyksellä konjakinvärisiin Albany-saappaisiin.

Illan aikana arvottiin kenkäpareja ja arpaonni osui ja upposi ja nyt minulla on ihanat uudet rakkaussaappaat! <3

IMAG8436.jpg

IMAG8441.jpg

Albany-saappaissa on aivan ihanat kullanväriset yksityiskohdat varressa ja kannassa. Juuri passelit mulle, kun tykkään kullasta asusteissa.

IMAG8446.jpg

Korko on maltillinen (< 3 cm), mutta todella hyvin kopiseva, joten naisellisuuden fiilis on taattu. ;) Saapas on kärjen puolelta pohjaa pitävä, mutta koron kohdalta liukas kuin luistelukenttä. Täytyy ehkä piipahtaa suutarilla konsultoimassa, jos koron kohdalta pohjaan saisi hieman pitoa lisää. Liukkaalla kelillä olen muutoin takamuksellani alta aikayksikön. ;)

yksityiskohdat.jpg

Vaikka minulla on paksu pohje, saappaat sujahtavat jalkaan helposti ilman saappaan sivussa olevan vetoketjun avaamista. Leggingssiä paksumpaa housua saappaisiin ei varmaankaan saa, ei ainakaan vielä, kun nahka ei ole ehtinyt venyä. Saappaat saa myös helposti pois jalasta, kun avaa vetoketjun.

IMAG8414.jpg

IMAG8419.jpg

IMAG8418.jpg

Joidenkin mielipiteiden mukaan Steve Maddenin kengät olisivat lestiltään pieniä ja kapeita, mutta näiden saappaiden kohdalla ei ainakaan ole niin. Itselläni on perus suomalainen jalka ja nämä saappaat ovat täydelliset. Valitsin oman kokoni (38) ja koko on juuri sopiva, aavistuksen tilavakin joskaan ei yhtään liian iso. Puuvillasukan kanssa tietenkin parempi kuin nylonin. Saattaisi ohut villasukkakin mahtua kenkään. :)

Näitä Albany-saappaita on konjakin lisäksi mustana ja suklaanruskeana. Jos ihastuit, kannattaa käydä kurkkaamassa SteveMadden.comista ja Stockmannilta*, jossa näitä muun muassa myydään. Olisin ehdottomasti ostanut nämä, jos arpaonni ei olisi osunut kohdalle. <3

Lisähuomiona vielä, että jotenkin kuvittelin etukäteen, että "Jaaha, taas kenkämerkki, jolla on vaan niitä korkeita korkoja ja ei sieltä mulle mitään löydy, kun oon tällainen jalkavammainen". Aijai, olinpa tosiaan väärässä! Steve Maddenilla on kauniita kenkiä myös heille, joille korot eivät sovi. Se tuli nyt todistettua ja aivan varmasti aion kääntää jatkossakin katseeni Maddenin valikoimiin. :)

Onko Steve Madden tuttu merkki?

 

Kengät voitettu arvonnasta

* Postaus sisältää mainoslinkkejä