... eli pikkumusta.

Juhlaan sopivaa vaatetta kaapissani ei ole ollut. Parin viikon päästä on tulossa parikin juhlaa, joissa pukukoodi on tumma puku tai coctail. Muoti sanelee paljon ja tuohon tumma puku -koodin tilaisuuteen käy siis myös pikkumusta, kunhan asu on selkeästi juhlallinen kokonaisuus. Niinpä kasasin kotisovitukseen pari pikkumustaa ja kengät.

bubbleroom.jpg

syrahdress.jpg

Olen onneksi (?) niin lyhyt, että nämä lyhyet pikkumustat tulevat olemaan itselläni polveen saakka ja siten ihan hyvän pituiset. Polvipituista mekkoa en pysty ostamaan, sillä minulle se olisi tökerön mittainen ulottuessaan reilusti polven alapuolelle.

hushpuppies.jpg

Kenkien löytäminen olikin sitten tuskaisen vaikeaa. Jalkani eivät kestä korkoja, mutta juhlapukeutumisessa muut eivät tule kysymykseen. Kaunis, siro kenkä pyöreähköllä kärjellä ja muutaman sentin korolla on todella harvinainen yhdistelmä. Kun löysin kengän sopivalla korolla, kärki olikin terävä/pitkä. Yllä olevat Hush Puppiesin kengät olivat ainoat nätit, jotka edellä mainituilla kriteereillä löysin.

Jos sovitukseen tilaamani kengät eivät ole sopivat, olen pulassa. Mitä sitten sujautan jalkaani? :o

sukkahousut.jpg

Lisäksi tilasin sukkahousut ja pikkumustan kaveriksi valikoituivat muotoillut mustat sukkikset. Kaapissani on yhdet ihonväriset sukkahousut ja saa nähdä kummat lopulta valikoituvat jalkaan.

Täytyy sanoa, että jännittää. Toivottavasti saan juhla-asun kasaan!

 

Mekko / Bubbleroom*

Syrah Dress / nelly.com*

Hush Puppies; Sanguin Pump / Spartoo*

Sukkahousut / H&M

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä