EDIT: Arvonta on päättynyt!

Silmilleni lävähti muutama päivä sitten Eettisen Luksuksen Facebook-päivitys, jossa esiteltiin Methodin sesonkituote eli kuusentuoksuinen käsitiskiaine. Woooow! Vihdoin myös meille Suomeen tulee näitä Methodin erikoistuotteita. Aiemminhan kerroin ihastuksestani Methodin ja Orla Kielyn yhteistyötuotteisiin ja vielä kävi niin upea juttu, että ystäväni yllätyksenä tilasi minulle pullon tällaista nestesaippuaa. <3

Eettiseltä Luksukselta sain nyt tätä joulutiskiainetta testiin.

IMAG8600.jpg

IMAG8575.jpg

Pullo on aivan ihanan värikäs ja kuviointi ja väri olivatkin ensimmäiset, mitkä näin ensimmäisenä. 

IMAG8588.jpg

Methodin nettisivuilla kerrotaan seuraavaa:

clean dishes, check. holiday spirit, double check.

if we could wear our reindeer sweaters all year round without ridicule, we would. so, it’s no surprise that our holiday decorating extends to our sink. add some sparkle to yours with our concentrated holiday dish soap. with a pump on the sponge or directly in the sink, the natural, biodegradable formula gets rid of tough grease while delighting your nose in a little holiday cheer.

IMAG8587.jpg

Itse tiskiaine on kirkasta ja samalla tavalla käyttäytyvää kuin muut Suomessa saatavilla olevat Methodin käsitiskiaineet eli kurkku  ja klementiini (linkit vanhoihin postauksiini). Yhtä riittoisaa ja tehokasta, vain tuoksu ja pullon ulkonäkö ovat eri. Tuoksusta en osaa oikein sanoa mitään muuta kuin sen, että jostain syystä nenääni tulvahtanut tuoksu toi mieleeni eukalyptuksen. Vaikka tuoksun kerrotaan olevan kuusentuoksuinen, on se sen verran mieto ja "pesuainemainen", että tätä voi taatusti käyttää muulloinkin kuin jouluna. Eikä tätä tässä ennen joulua varmaan kyllä onnistuisi edes loppuun kuluttamaan. :D

IMAG8594.jpg

IMAG8573.jpg

IMAG8561.jpg

Väriä keittiöön ja iloa silmälle! <3

Tätä sesonkitiskiainetta voi yrittää bongailla Methodia myyvistä paikoista. Lista Methodin jälleenmyyjistä löytyy Eettisen Luksuksen sivuilta täältä. Huom! Rajoitettu erä!

*****

Nyt haluan jakaa tätä kuusentuoksua teillekin ja tästä alkaakin arvonta, jonka voittaja saa myös tällaisen Methodin frosted fir -käsitiskiaineen.

IMAG8598.jpg

Arvonta alkaa heti ja päättyy perjantaina 6.12.2013 klo 18.

Osallistua voi jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiosioon. Jokaisella osallistujalla on yksi arpa.


Kuusentuoksuista onnea arvontaan! :D


Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa