Viime viikonloppu oli kunnon juhlahumua kaksine juhlineen, joista toinen oli Id Inspiration Blog Awards -gaala. 

Äärettömän ankeita kuvia sain tallennettua, mutta olkoon tässä nyt muutama suuntaa antava räpsy tänne bloginkin puolelle.

IMAG8169.jpg

Juhla järjestettiin Helsingin Bulevardilla sijaitsevassa Klaus K -hotellin yhteydessä olevassa Livingroomissa.

Päälläni oli edelliseltä illalta Stockmannin avajaisjuhlasta tuttu musta pitsimekko ja korkkarit, lisänä paksu helmirannekoru. En jaksanut kummemmin mietiskellä muunlaisia asukokonaisuuksia, vaikka pukukoodi Inspiration olisi itsessään antanut mahdollisuuden vaikka mihin.

IMAG8172.jpg

Ruokatarjoilu oli tapasmaisesti coctailpaloja ja maistoin kaikkea muuta paitsi thaisalaattia äyriäisillä. Äyriäiset eivät uppoa millään muotoa tälle tytölle.

IMAG8179.jpg

IMAG8174.jpg

IMAG8176.jpg

IMAG8177.jpg

IMAG8178.jpg

Suosikkini oli makeista paloista suklaa-karpalo browniet. Nam! Ja silti söin niitä vain yhden. Miksi?! :D

IMAG8183.jpg

IMAG8188.jpg

IMAG8187.jpg

Juomaa oli tarjolla yllin kyllin. Valkoviiniä, punaviiniä, Fresitaa ja jotain muutakin. Lemppariksi muodostui kuitenkin Livingroomin alakerrassa tarjottu belgialainen Stassen luomusiideri. Tarjolla oli Rosé-siideri sekä Seljankukka-Lime. Itse join kaksi tuollaista Roséta ja oli hyvää. Fresita ei niinkään ollut oma juttuni.

IMAG8185.jpg

IMAG8190.jpg

Illan aikana ei tietenkään unohdettu blogeja eikä somea. ;)

IMAG8191.jpg

Juhlissa sain monelle seuraamalleni blogille kasvot:

Projekti Verkarannan Jutta & Pekka, Kotoisasti kaksiossa Petra, Inspired by loven Sanna, Tarja's Snowlandin Tarja, Sisustus & Sepustus Soile, Koti kolmelle Anne, Valkoinen koti Cinnabaria, Pieniä Unelmia - Elämän murusia AnuElina, Sally'sin Sally, at Maria'sin Maria ja homevialauran Laura

Oli kiva tavata! 

Ja toivottavasti en unohtanut mainita ketään!

Muutama tuttu bloggaajakin oli paikalla, erityiskiitos Meidän Harmoniaa -blogin Minnalle ja Oma Koti Valkoisen Miialle kivasta illasta. :)