Piipahdin piruuttani tänään Teknik Magasinetilla kurkistamassa, josko siellä tällä kertaa olisi ollut kaipaamiani suojakoteloita puhelimelleni. Ja jes, olihan siellä! 

IMG_9158.jpg

IMG_9160.jpg

IMG_9156.jpg

IMG_9162.jpg

Piipahdin myös Hullareilla ja tein aivan hurrrrjat ostokset! :D Purkki Vanishia ja hammastahna vihoitteleville hammaskauloilleni. Tahna ei siis ollut edes halvennuksessa.

IMG_9155.jpg

Harkitsin kyllä kovasti Methodin Fresh Air -pyykinpesuaineen ostamista, sillä se oli Stockmannin hinnoissa aika hyvässä alennuksessa eli noin viisi euroa keveämmällä hinnalla nyt Hullareilla. Olen kuitenkin juuri uusinut pyykinpesuaineen, joten en sitten raaskinut. Myös Methodin Green Tea + Aloe nestesaippua kiehtoi ja sillekin uhrasin useamman hetken. Olisin myös ostanut Sinin tomuliinoja, mutta tarjouksessa oli vain niitä pienemmän kokoisia ja olisin tarvinnut niitä isompia (45 cm x jotain). Niinpä sitten jäi Hullut päivät -saalis aika pieneksi. 

Tuosta puhelinlompakosta olen kyllä tyytyväinen! Nyt vaan pitää totutella puhumaan puhelimessa tuo kotelo korvalla. :)