Sain Sannalta Inspired by love -blogista haasteen, jossa saa haaveilla oikein luvan kanssa! Haaste on alun perin lähtenyt liikkeelle Modernisti Kodikas -blogin Kertulta.

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Haaveita3.jpg

Pappelina Svea - matto valkoinen 180 x 260 cm 534 € (Scandinavian Design Center), Eva Solo yrttiruukku 2 kpl 84 € (FDS)

Haaveita7.jpg

Hay Tray tarjotin pöytä iso ja keskikokoinen 364 € (FDS), Pappelina Svea -matto valkoinen 70 x 160 cm 2 kpl 220 € (Scandinavian Design Center)

Haaveita4.jpg

Canon EOS 650D järjestelmäkamera 650 € (NetAnttila), Dyson city-imuri 270 € (Musta Pörssi)

Haaveita5.jpg

Pellavapussilakanasetti, -tyynyliina ja -lakana 90 € (H&M)

Haaveita6.jpg

Teema kulhot 15 cm 6 kpl + Teema mukit 3 dl 6 kpl 110 € (NetAnttila)

yht. 2322 €

 

Iso Pappelinan matto tulisi tietenkin olohuoneeseen ja pienemmät makuuhuoneeseen. Koska rahaa jää 2500 eurosta yli, saattaisin ehkä hankkia kolmannen pienemmän vielä keittiöön. Tai sitten saattaisin vaikka hankkia pallovalot. ;) Ehkä kuitenkin järkevintä olisi uusia kodin verhot. Nämä nyt kuitenkin vain ovat haaveita - joskin käytännöllisiä - joten ei se ole niin tarkkaa.

Niin ja lasken nyt tuon järkkärin sisustushaaveisiin, sillä se liittyy niin vahvasti tähän blogiin. Ja kai imurin voi laskea sisustukseen? Varsinkin kun nykyinen imurini ei toimi enää ja rumentaa möllöttäessään eteistä? Eli sisustuksellinen ratkaisu olisi ostaa uusi imuri ja piilottaa se kaappiin, jonne Ergorapido ei mahdu? ;)

 

Tällaisia haaveita oli minulla. Laitan tämän haasteen eteenpäin Daralandiaan, siellä mahtaa olla ainakin jonkinlaisia haaveita? ;)