... and then there was light!

Makuuhuone sai vihdoin valon.

IMG_9100.jpg

IMG_9099.jpg

IMG_9098.jpg

Ostin muutaman sisustusjutun ystävältäni Oma Koti Valkoinen -blogin Miialta ja kaupan päälle hän oli sujauttanut tämän Ohlsonin kangaspäällysteisen roikkalampun. <3 Itselläni on jo samanmoinen olohuoneessa. Olin alun perin suunnitellut valaisimen tänne makuuhuoneeseen, mutta päädyin laittamaan sen kuitenkin olkkariin. Nyt vihdoin suunnitelmani toteutui ja makuuhuone sai valaisimen. Juuri niin yksinkertaisen kaunis kuin olin mielessäni ajatellutkin!

IMG_9107.jpg

Yksi ostoksistani oli tämä alla olevissa kuvissa näkyvä musta jakkara. Olen mielessäni jo pyöritellyt jakkaraa ympäri kotia, mutta näin aluksi se pääsi makuuhuoneeseen. 

IMG_9108.jpg

IMG_9110.jpg

IMG_9111.jpg

IMG_9112.jpg

Tykkään makuuhuoneen tämän hetkisestä tunnelmasta kovasti. Tikashyllykin heräsi mielestäni eloon valaisimen myötä. Mustavalkoraidalliset Annon pussilakanat antavat kokonaisuudelle hieman särmää. Kiitoksia vaan Miialle kaupanpäällisistä, mukava yllätys oli löytää nämä ostosten joukosta. :)

IMG_9114.jpg

IMG_9116.jpg

Pari muuta ostostani esittelen myöhemmin, kunhan saan vähän järjestystä huusholliin. Niin ja tänään käyn hakemassa postista yhden paketin, josta tuleekin paljastumaan kivoja juttuja! Tämän uuden kodin sisustelu onkin siis oikein hyvällä mallilla ja ehkä viimeisetkin muuttoon liittyvät merkit saan piilotettua täältä pian :)

 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille <3