Kiitokseksi hyvin sujuneesta yhteistyökampanjasta Sinituote Oy lähetti pinkin Roosanauha-tuoteperheeseen kuuluvan laudepesuri + jynssäri -setin.

IMG_9142.jpg

IMG_9145.jpg

IMG_9144.jpg

IMG_9146.jpg

En ollut alun perin tajunnut valita jynssäriä tai saumaharjaa, joten tämä kiitoslahja tuli tarpeeseen! Saunaa minulla ei ole, mutta tuolla laudepesurilla voi hyvin puhdistaa vaikkapa kylpyhuoneen seinälaattoja. Näppärää! Plussaa vielä siitä, että kyse on Roosanauha-tuotteesta.

IMG_9140.jpg

Kiitos siis myös Sinille hyvästä yhteistyöstä! Itse ainakin opin tämän kampanjan aikana asioita, joita en tiennyt tai tajunnut aiemmin. Ostoslistalla onkin nyt ainakin muutama Sinin tuote, jotka haluan kotiini. :)

Oletteko te muuten tukeneet Roosanauha-kampanjaa ja jos, niin miten?

 

Postauksen tuotteet saatu Sinituote Oy:ltä