Ohhoh, paljonko voi oikeasti ottaa kuvia kauneus- ja terveysmessuilta, kun Habitaren kuvasaldo jäi paljon laihemmaksi. :D Nyt olisi viimeisen osan vuoro, jonka jälkeen esittelen pari ostostani messuilta sekä hieman muuta. <3

Yksi ehdottomista pysähdyspaikoistani messuilla oli Flow kosmetiikan osasto.

IMG_9323.jpg

IMG_9324.jpg

Tilasin taannoin kokeiluun tuon Vanilja & Appelsiini kuorinta-aineen ja en ole koskaan kokeillut mitään vastaavaa. Kuorinta-aine jättää käsittelyn jälkeen ihon ihan oikeasti pehmeän tunteen, kuin olisi kosteusvoidetta sivellyt iholle. Ja tuoksu, nam! Tuoksuttelin tuota Kookos & Sitruuna kuorinta-ainettakin ja seuraavaksi joudun ehkä hankkimaan sitä. :D

IMG_9326.jpg

Kuorinnan lisäksi tilasin Piparminttu jalkavoin. Siinä on kyllä varsin muhkea rasva! On aivan turha kuvitellakaan rasvauksen jälkeen kävelevänsä ilman sukkia/tossuja minnekään, sen verran rasvaista on. Kesällä jäi rasvailut vähemmälle, kun kuumuuden vuoksi ei sukkia voinut jalkaan laittaa ja rasvauksen jälkeen ainakin itse mieluiten pesen kädet, ettei nukkumaan mennessä tulvahtele piparmintun vahva tuoksu nenään. Joten ei sukkia, ei kävelyä, ei käsipesua. Ei siis rasvausta ;) Nyt kun sukat eivät ole lainkaan liikaa, voi taas rasvailla. 

Menikö sekavaksi vähän? ;) No joka tapauksessa, voin suositella tätä rasvaa kaikille, jotka kaipaavat kuiville jaloille kunnon rasvaa.

IMG_9327.jpg

IMG_9328.jpg

IMG_9329.jpg

IMG_9332.jpg

IMG_9333.jpg

IMG_9334.jpg

IMG_9331.jpg

Törmäsin myös itselleni täysin uuteen tuttavuuteen: Beauty Shop Malenaan.

Kyseessä on kosmetiikan maahantuontia harjoittava yritys, jonka tuotteet tulevat pääosin Latviasta. Latviassa tuotteita valmistaa pieni tehdas Saules Fabrika. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä.

Antaa tässä vaiheessa kuvien puhua puolestaan.

IMG_9295.jpg

IMG_9291.jpg

IMG_9288.jpg

IMG_9298.jpg

IMG_9299.jpg

IMG_9300.jpg

IMG_9302.jpg

IMG_9304.jpg

IMG_9305.jpg

IMG_9296.jpg

Ja ei, tämä ei paljon helpottanut saippua- ja kosmetiikkafanin olotilaa. Varsinkaan, kun tuolla olisi tuota kosmetiikkaa käytettäväksi vielä aika lailla. :D Mutta voi, mitä herkkuja! <3

Nyt on käsitelty itse I love me -messut. Kokonaisuudessaan kun ajattelee, tämän vuotiset messut eivät antaneet aivan yhtä paljon kuin viime vuotiset, mutta onneksi jotain oli kuitenkin, mistä sai jotain irti. 

Kävittekö te messuilla?! :)

 

Täällä odotellaan tänään tai ihan lähipäivinä Lumonilta tyyppiä korjaamaan mun parvekelasituksia. Rakennuttajan edustaja kävi katsastamassa tilanteen ja sen verran pahasti on lasitus jumissa, että ei uskaltanut alkaa väkisin vääntämään. Muuten voisi olla aika äkkiä lasitukset tuolla pihamaalla sirpaleina. Kunhan nyt tulisivat korjaamaan ne ennen kuin luvatut lumisateet tulevat. :)

Muksaa päivää kaikille <3