Päätin, että nyt on aika julkaista (suurin osa) olohuoneesta. Valmista ei ole tietenkään vielä, mutta jos jäisin odottamaan kokonaan valmista, niin ette näkisi kuvia tästä uudesta kodista laisinkaan. :) Kuvista jätin pois makuuhuoneen puoleisen seinän, jonka vieressä on vielä paikkoja etsiviä tavaroita. Lisäksi rajasin keittiön pois kuvista, sillä siellä vallitsee aikamoinen kaaos viimeisten purettujen laatikoiden jäljiltä. 

IMAG7208.jpg

IMAG7200.jpg

IMAG7199.jpg

IMAG7198.jpg

IMAG7203.jpg

IMAG7204.jpg

Bestå-tason sommittelu on ollut jotenkin tosi vaikeaa täällä uudessa kodissa. Monta päivää olen vain tuijottanut tuota ja miettinyt, että mitä ihmettä ja missä järjestyksessä siihen laitan. Nyt on ainakin tilapäisesti asetelma tuollainen. 

Sohva pitää puhdistaa ja kaapista on kaivettava tyynyt ja päälliset. Ajan kanssa voi sijoitella kalusteita ja pohtia sommitelmia lisää. Kunhan nyt saisi näennäisesti tavarat järjestykseen.

Vaikka tää sisustus ei nyt ihan luksustasoa olekaan, niin viihdyn oikein hyvin. :)

Kivaa iltaa kaikille! <3