Sini-yhteistyökampanjassa valitsin myös pari tuotetta Ruuviton -sarjasta: Ison kylpyhuonetelineen ja ripustuskoukkuja.

IMAG7109.jpg

IMAG7110.jpg

IMAG7112.jpg

Mulla oli jokin suunnitelma näiden Ruuvittomien varalle, kun nämä valitsin. Silloin ei ollut vielä tietoa muutosta ja nyt täällä uudessa kodissa menikin sormi suuhun enkä yhtään keksi, minne nämä sijoittaisin. Kylppäri on aivan samanlainen kuin edellinenkin (peilikuva tosin), mutta jotenkin pää jumittaa enkä tunnu keksivän näille sijoituspaikkaa ja käyttötarkoitusta.

Siksi kysynkin nyt teiltä, minne nämä laittaisin?

Alun perin vanhassa kodissa ajattelin koukuille jonkinlaista virkaa pyyhkeiden säiltyksessä. Kasvopyyhe roikkui ennen koukussa tikashyllyssä ja se ei ollut pidemmän päälle hyvä ratkaisu. Myöskään käsipyyhkeen vieressä kasvopyyhe ei toimi, sillä haluan pitää sen erillään ja hygienisenä. Silloin ei myöskään vieraat vahingossa pyyhkisi siihen käsiään.

Kylpyhuoneteline periaatteessa sopisi tietenkin tuonne suihkunurkkaukseen, mutta mulla on olemassa vielä aiemmin hankkimani Ruuviton kulmahylly. En myöskään tarvitse suihkussa tsiljoonaa putelia, joten kokonsa puolesta kulmahylly olisi suihkunurkkauksessa näppärämpi. Jos kulmahyllyn siis saan kiinnitettyä nurkkaukseen, niin mihin mä laitan tuon ison kylpyhuonetelineen? Jonnekin muualle kylppärissä? Keittiöön?

Kuvasin teille hieman kylppärin seinäpintoja, jos vaikka saisitte jonkinlaisen kuvan mahdollisista sijoituspaikoista ja osaisitte antaa mielipiteitä, miten sijoittaisin uudet Ruuviton-tuotteeni.

IMAG7113.jpg

IMAG7114.jpg

IMAG7115.jpg

IMAG7116.jpg

IMAG7117.jpg

IMAG7118.jpg

Auttakaahan mielikuvituksen puutteesta kärsivää hädässä! <3

 

Postaus tehty yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa