Huhtikuussa painiskelin parvekkeen lattiapintaongelman kanssa. Parvekkeen lattia on pesubetonia ja siksi sen imuroiminen on ehkä hieman haasteellista. Sain hyviä vinkkejä kyllä siivoustaktiikaksi ja nyt vihdoin Sinituote Oy:n yhteistyön merkeissä valitsin yhdeksi tuotteeksi ulkoharjan pihakiveykselle ja asfaltille

IMAG6916.jpg

IMAG6920.jpg

IMAG6919.jpg

Harja pääsi testiin, kun piti siivota vanhan asunnon parveketta. Alla kuva parvekkeesta ennen harjausta.

IMAG6923.jpg

IMAG6925.jpg

Harjassa on nivel, jota säätämällä harjan saa haluamaansa asentoon. Alla sitten kuva, kun olin suorittanut harjauksen.

IMAG6926.jpg

Harjasin roskat pieniin kasoihin, jotka sitten imuroin rikkaimurilla. Harja oli oikein kätevä vaikka tietenkään ihan jokainen roska ei harjan mukana tullutkaan. Silti tämä oli hyvä valinta. Ilman harjaa olisin saanut käydä rikkaimurilla läpi koko parvekkeen. Nyt sain kutakuinkin kaiken yhteen kasaan.

Sinillä on myös muita ulkoharjoja eri tarkoituksiin, kannattaa käydä kurkkaamassa täältä!

 

Postaus tehty yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa