Makuuhuoneen sisustuksen pohjatyö on vihdoin muuton jäljiltä valmis. Ja nimenomaan pohjatyö, sillä sisustus kaipaa vielä yksityiskohtia. Ahneella on piip loppu ja sen näkee kuvien laadussa. Oli vaan pakko saada otettua kuvat heti, kun tuli valmista vaikka valoa ei ollut riittävästi. Ajattelin, että kuvaan osan uudelleen tänään aamulla, mutta sää on pilvinen eikä se toisi juuri parannusta kuviin valon osalta. Niinpä näillä valonpuutteen vuoksi kohisevilla kuvilla nyt mennään, jotta näette tämän uuden kodin makuuhuoneen ja jatkossa sitten kuvailen lisää.

Tervetuloa makuuhuoneeseeni!

IMAG7120_1.jpg

IMAG7121.jpg

IMAG7123.jpg

IMAG7124.jpg

IMAG7127.jpg

IMAG7128.jpg

IMAG7134.jpg

IMAG7129.jpg

IMAG7130.jpg

IMAG7131.jpg

IMAG7132.jpg

Tarkoitus on siis tietenkin tuoda vielä yksityiskohtia makuuhuoneeseen, mutta pitää kokonaisuus mahdollisimman pelkistettynä ja valkoisena. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. :)