Eksyin äsken CosMerya -verkkokauppaan. Jumituin tutkailemaan valikoimaa ja kaksi tuotetta kiinnitti huomioni ja mielenkiintoni.

AloeValkpohja.jpgmanteliljy50.jpg

Kuvat: CosMerya

Aloe Konjac Cleansing Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti.

RAUHOITTAVA JA KOSTEUTTAVA
Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä. 
Aloe Konjac Sponge pesee uskomattoman hellävaraisestihelposti punoittavan, couperoottisen ja allergisen/ihottumaisen ihon. Käytä aina mietoja puhdistusaineita ja haaleaa vettä. Pyörittele sientä kevyesti iholla ja huuhdo lopuksi haalealla vedellä. Taputtele iho kuivaksi, älä hankaa pyyhkeellä.

  • Puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti
  • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
  • Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä
  • Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
  • Tasapainottaa ihon pH:ta.
  • Sopii hyvin erittäin herkälle iholle.

Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

***

Organic Sweet Almond Oil

100% luomulaatuinen manteliöljy, jota suositellaan käytettäväksi erityisesti kuivalle ja herkälle iholle sekä vauvoille ja pikkulapsille. 
Manteliöljyllä on erinomaiset ihoa pehmittävät, kosteuttavat ja rauhoittavat vaikutukset. Se suojaa ja hoitaa herkkää ihoa. 
Voidaan käyttää kutiavalle ja ärtyneelle iholle.


Tällaisen tilauksen tahtoisin kovasti, kovasti tehdä. <3 Ihoni on hyvin ongelmallinen talvisin ja toki myös kesäisin joskaan ei niin pahasti. Minulle on aiemmissa ihonhoitopostauksissani useampikin suositellut manteliöljyä ja nyt se kutkutteleekin mielessä.