Lisää valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa. :)

Tänään kävin hankkimassa Clas Ohlsonilta tarvikkeet valaisinta varten, kuten eilisessä postauksessa kerroinkin. Vaikka makuuhuoneessa ei ole minkäänlaista valoa, päädyin kuitenkin sijoittamaan valaisimen olohuoneeseen, niin ei tarvitse elellä keittiön loisteputkien "kauniissa loisteessa".

IMAG7481.jpg

Ostoslista (tuotelinkit):

Kangasjohto lampunpitimellä

Lampunritilä

Halogeenilamppu

Pistotulppa virtakytkimellä

Ohjeet valaisimen tekoon löytyy Oma Koti Valkoinen -blogista. Miian hyvillä ohjeilla ja varmistettuani sähköasentaja-isältäni, että ohjeet on ok uskalsin ryhtyä hommiin ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. :)

IMAG7492_1.jpg

IMAG7498.jpg

IMAG7499.jpg

IMAG7500.jpg

IMAG7501.jpg

Voi vitsi miten mageet varjot valaisin luo ollessaan päällä. :)

IMAG7496.jpg

Jos oikein innostun syksyn aikana lukemaan, valaisimen voi siirtää tilapäisesti myös makuuhuoneeseen, sillä se on tuossa helposti siirrettävissä. Makuuhuoneeseen mulla on tosin pidempiaikaisesti mielessä jotain muuta, mutta taidan kuitenkin jossain vaiheessa kokeilla, miltä makuuhuone näyttää valaistuna. :D